Başyayla Ak Parti 6. Olağan Kongresi Yapıldı

Başyayla Ak Parti 6. Olağan Kongresi Yapıldı
Seçime Genel Merkezin adayı Ahmet İPEK’in listesi ile gidildi ve Ahmet İPEK Yeniden İlçe Başkanı Seçildi.

İlçemizde Adalet ve Kalkınma    Partisi Başyayla İlçe Teşkilâtının 25 Kasım 2017 Cumartesi günü saat 11.00’de ilçemiz Başyayla Ahmet KELEŞOĞLU Kültür Merkezinde Başyayla AK PARTİ 6. Olağan Kongresi yapıldı.

Kongre’ye; Karaman Milletvekillerimiz, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Sayın Recep KONUK, Karaman Milletvekilimiz Sayın Dr. Recep ŞEKER, Karaman Ak Parti İl Başkanı Sayın Mehmet ER, Karaman Belediye Başkanı Sayın Ertuğrul ÇALIŞKAN, Belediye Başkanımız Sayın Şerafettin BULGURCU, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Köy ve Mahalle Muhtarlarımız, Parti Delegeleri ile çok sayıda vatandaşımız katıldı. Kongrede  Cumhurbaşkanımız, AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ile AK Parti Genel  Başkanvekili ve Başbakanımız Binali YILDIRIM’ ın Türkiye genelinde devam eden AK Parti ilçe  kongrelerine tebrik mesajı  partililere aktarıldı. Kongre de konuşmalar yapıldı. Seçime Genel Merkezin adayı Ahmet İPEK’in listesi ile gidildi ve Ahmet İPEK Yeniden İlçe Başkanı Seçildi.

Belediye Başkanımız Sayın Şerafettin BULGURCU yaptığı konuşmasında, “ Herkesin gurur duyduğu bişeyler vardır. Bende ilçe halkımın birlik ve bütünlüğü ile gurur duyuyorum. Çünkü Başyayla Halkı birlik ve beraberliği sayesinde Köy iken Kasaba olmasını, Kasaba iken İlçe olmasını bilmiş ve olduktan sonra da tek vücut, tek yürek tıpkı 15 Temmuz 2016 yılında olduğu gibi dimdik durarak hizmet getirmesini de bilmiştir. Örneğin AK PARTİ olmadan önce Atık Su Arıtma Tesisi var mıydı? TOKİ var mıydı? Hükümet Konağı var mıydı? Gölet var mıydı? Çok Programlı Lise var mıydı? 2 adet Özürlü Yatılı Bakım Merkezi var mıydı? 2 adet Yaşlı Yaşam Evi var mıydı? Kültür Merkezi var mıydı? Yeni Belediye Binası var mıydı?  Karayolları yapılıyor muydu? Dereler yapılıyor muydu? Buna benzer bir çok yapılan yatırımlar var mıydı? Ama şimdi var. Şimdi AK PARTİ var. Şimdi birlik ve beraberlik var. Bundan sonra da bu birlik ve beraberlik devam edecek. Ve hizmetler sıra sıra gelecek diyorum. Kongremizin hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’ tan niyaz eder, hepinizi Allah’ a emanet ediyorum.” Dedi. Her iki Karaman Milletvekillerimiz de konuşmasında ülkemizde yapılan yatırımlar ve bunları hazmedemeyen şer güçlerine karşı verilen mücadeleleri anlatarak ülkemizin 2019-2023-2053-2071 hedeflerini anlatarak Ak Parti’ nin dünya siyaseti için önemini vurguladılar.

 

Başyayla AK PARTİ 6. Olağan Kongresi saat 17.00’ de sona erdi.