Başkan Oprukçu'dan Türk ve Türkiye Yüzyılı Mesajı

Başkan Oprukçu'dan Türk ve Türkiye Yüzyılı Mesajı
Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu 28 Mayıs seçimlerinin ardından bir teşekkür mesajı yayımladı.

Başkan Oprukçu mesajında: "Aziz Milletim, Kıymetli Hemşerilerim; 28 Mayıs'ta şükürler olsun ki istikrarın devamıyla güvenliğimiz, huzur ortamımız, istiklal ve istikbal hedeflerimiz, kısacası ülkemizin geleceği milletimizin iradesiyle teminat altına alınmıştır.

Ve bu doğrultuda aziz milletimiz ülkemizin ikinci yüzyılını da Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partimizin Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye emanet etmiştir. Emperyalist güçlere, terör örgütlerine, ülkemizin üzerinde emeli olan hain odaklara ve kirli ellere en güzel cevabı Çanakkale ruhuyla yine aziz Türk Milleti vermiştir. 2023 Seçimleri’nde aziz Türk Milleti'nin; vatanının bölünmez bütünlüğünün korunmasından, terörün bitirilmesinden ve istikrarın devamı ile birlikte Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında Türk ve Türkiye Yüzyılı'nın başlamasından yana gösterdiği feraset ve liyakat takdire şayandır. Ayrıca TBMM’nde de çoğunluğu Cumhur İttifakı'na vererek, Milliyetçi Hareket Partimize de güçlü bir şekilde destek olunarak Türkiye'nin ikinci yüzyılı güvence altına alınmıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı, samimi ve kararlı bir duruşla riyasız olarak Cumhurbaşkanımıza destek veren Genel Başkanımız, liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey'i ve Cumhur İttifakı'nın tüm paydaşlarını yürekten kutluyorum. Seçimlerde samimi bir gayretle, amasız, fakatsız, çıkarsız bir şekilde destek veren Milliyetçi Hareket Partili dava arkadaşlarıma, yol arkadaşlarıma, hemşerilerimize ve aziz Türk Milleti'ne teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanlığı Seçimleri vatanımıza, milletimize ve devletimize hayırlı, uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.