Aybüke İşitme Cihazları Merkezi açıldı

Aybüke İşitme Cihazları Merkezi açıldı
Karaman’da son teknoloji işitme cihazları Aybüke işitme cihazları tarafından hizmete sunuldu.
İşitme sorunları yaşayanlar için Karaman’da son teknolojik ürünler hizmete sonuldu.
 
Odyometrist uzmanı Aybüke Köpüklü Atatürk Bulvarı üzerinde “Aybüke İşitme Cihazları Merkezi” firmasını açarak hizmet vermeye başladı.
 
Ody. Aybüke Köpüklü haber sitemize yaptığı açıklama da; “ Her insanda olabilecek olan işitme sorunu artık büyük teknolojik imkânlarla bir sorun olmaktan çıkarılma noktasına gelmiştir. Elbette hiçbir cihaz sağlıklı bir kulağın işitmesi gibi olamaz ama eski şartlara bakıldığı zaman neredeyse mucizeler yaşanmaktadır. Aybüke İşitme Cihazları Merkezi olarak 30 ülkede hizmet veren Dünya’nın en büyük markalarından biri olan WS Odyoloji grubunun Coselgi markası ile çalışmaktayız.
Özel işitme cihazları, Kanal İçi işitme cihazları, Kulak arkası işitme cihazları gibi ürünlerimiz mevcuttur. Ayrıca, tamir bakım ve montaj hizmetlerini de vermekteyiz. Cihazların teknik özellikleri ise ürüne ayrı bir kalite katmaktadır. Kablosuz şarjlı, Bluetooth bağlantısı ile telefon görüşmesi gibi daha birçok özelliğe sahiptir.
Firmamız Atatürk Bulvarı eski özel tıp merkezi binasında hizmet vermektedir. İsteyen vatandaşlarımız 0532 604 70 70 telefon numarasında bizlere ulaşabilirler.” Dedi.