Atletizim ve Basketbol Müsabakaları Sona Erdi

Atletizim ve Basketbol Müsabakaları Sona Erdi
Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen Gençler(A-B) Puanlı Atletizm yarışları ve okullararası küçükler basketbol il birinciliği müsabakaları oynanan final karşılaşmalarının ardından sona erdi.

Karaman’da Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonun’da 5 okul takımından yaklaşık 60 sporcunun katılım ile düzenlenen okullararası küçükler basketbol il birinciliği müsabakaları Kazım Karabekir Spor Salonu’nda Özel Babaoğlu Ortaokulu ile İmaret Ortaokulu arasında oynanan son gün karşılaşmasının ardından tamamlandı. Özellikle sporcu ailelerinin yoğun ilgi gösterdiği müsabakalarda çocuklarının heyecanına ortak olan aileler tezahüratları ile maç başından sonuna kadar çocuklarına destek verdiler.
3 gün boyunca renkli görüntülere sahne olan karşılaşmalar sonunda kızlar ve erkekler kategorisinde Özel Babaoğlu Ortaokulu birinciliğini ilan eden takım oldu. Genel sıralamada ise erkeklerde Özel Babaoğlu Ortaokulu birinci, Özel Başarı Ortaokulu ikinci, İmaret Ortaokulu üçüncü, kızlarda Özel Babaoğlu Ortaokulu birinci ve Özel Başarı Ortaokulu ikinci oldu.
Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları düzenlenen ödül töreni ile takdim edildi.