Atakan Yazgan; “Karaman’da iyi davranmadılar”

Atakan Yazgan; “Karaman’da iyi davranmadılar”
Amatör Lig (BAL) 7. Grup'ta mücadele eden Isparta 32 Spor ‘da Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, Karaman Belediye spor maçı sonrasında sert açıklamalarda bulundu.
Karaman Belediye Spor karşısında 3-2 yenilen Isparta 32 Spor kulübü başkanı Atakan Yazgan, yenilgiyi Karaman’da iyi karşılanmamaya bağladı.
Karaman Belediye Spor kulübünün kendilerine misafirperver davranmadığını belirten Atakan Yazgan, Canlı yayın yapmak isteyen Isparta televizyonun yayın yapılmasının engellendiğini ve ikinci yarıda canlı yayın ekibinin stat dışına çıkarıldığını belirtti.
 
BAŞKAN YANLIŞ BİLİYOR VEYA BİLEREK YANLIŞ BİLGİLENDİRİYOR
 
ISPARTA 32 Spor Kulübünün Başkanı Atakan Yazgan Canlı yayın konusunda kamuoyunu yanlış bilgilendiriyor. Oysaki yayın yapmaya gelen ekip TFF’den yayın için gerekli izin almadığı ortaya çıktı. Ayrıca Canlı yayın ekibini dışarı çıkaran Karaman Belediye spor kulübü değil TFF Karaman İl Temsilcisi Ferhat Koç olduğu bilinirken Isparta’nın başkanı Atakan Yazgan’ın neden böyle bir açıklama yaptığı ise bilinmiyor.
Ayrıca Karaman Belediye Spor'un Canlı Yayın sorumlusu Hüseyin Ölger, TFF'nin aldığı karar yüzünden televizyon kanalının mağdur olmaması için kendi canlı yayın altyapısını kullanmalarını teklif etmesine rağmen Televizyon ekibinin bu teklifi de kabul etmediği ortaya çıktı. 
 
Isparta 32 spor Kulübü başkanı Atakan Yazgan’ın Karaman Belediyesi karşısında yenilmesinin nedeni olarak gördüğü misafirperverliğe bağlaması ise sosyal medyada “ Başkanım Kırmızı halı serelim mi?, Nargilede ister misiniz?” şeklinde alay konusu oldu.