“Anne Babamla Birlikte Öğreniyorum” Projesi Devam Ediyor

“Anne Babamla Birlikte Öğreniyorum” Projesi Devam Ediyor
Karaman’da, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine devam Gençlik Merkezi tarafından uygulanacak olan "Anne-Babamla Birlikte Öğreniyorum" projesi için kayıtlar devam ediyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün ilkokul, ortaokul, lise öğrencileri ve ailelerinin, sağlıklı bir toplumun temel öğelerinden biri olan aile bilincini geliştirmek ve sağlıklı bir aile ortamında başarılı ve ahlaklı öğrenciler yetiştirmek amacıyla hayata geçirdiği "Anne-Babamla Birlikte Öğreniyorum" projesinin Karaman ayağı için başvurular Gençlik Merkezi bünyesinde devam ediyor.
Yaklaşık 2 ay boyunca devam edecek projeden ile Karaman’da ilkokul, ortaokul, lise öğrencileri ve ailelerinin, sağlıklı bir toplumun temel öğelerinden biri olan aile bilincini geliştirmekte sağlıklı bir aile ortamında başarılı ve ahlaklı öğrenciler yetiştirilmesi hedefleniyor. Proje kapsamında ise Spor Atölyesi, Müzik Atölyesi, İnovasyon Atölyesi, Has Oda Etkinlikleri, El Sanatları Atölyesi, Akıl ve Zekâ Oyunları Atölyesi, Dini Bilimler Atölyesi, Kitap Kafe Atölyesi, Mizah Atölyesi ve Görsel Sanatlar Atölyesinde eğitimler verilecek. Bu atölyelerde verilecek eğitim ve yapılacak faaliyetlerle birlikte öğrencilerin ve ailelerin akademik bilgi ve aileyi değerler kazanması sağlanacak, aile bireylerinin içsel ve dışsal motivasyonları gelişecek, aile içi ve toplumsal iletişim becerileri yüksek bireyler yetişecek, bireylerin kendini tanıması, yeteneklerini keşfetmesi ve bu yeteneklerini hayatlarında doğru ve faydalı bir şekilde kullanmaları sağlanacaktır.
Projeden faydalanmak isteyen vatandaşlar Karaman Gençlik Merkezi’nden başvuru işlemlerini gerçekleştirebilecekler. Proje için son başvuru tarihi ise, 1 Ağustos 2018 Salı.
Karaman Gençlik Merkezi: Tel:03382131611 Adres: Mehmet Akif Ersoy Mah. Şehit Adnan Ateş Cad. No:40