Analig Hentbol Çeyrek Final Müsabakaları Başladı

Analig Hentbol Çeyrek Final Müsabakaları Başladı
Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Hentbol Çeyrek Final müsabakaları açılış töreni ile başladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün 2018-2019 sezonu faaliyet programında yer alan, Anadolu Yıldızlar Ligi hentbol çeyrek final müsabakaları Yunus Emre Spor Salonu’nda düzenlenen açılış töreni ile başladı. Yunus Emre Spor Salonu ve KMÜ Spor Salonu’nda üç gün boyunca devam edecek müsabakalarda 17 ilden yaklaşık 384 sporcu mücadele edecek.
Yunus Emre Spor Salonu’nda Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “1-3 Mart tarihleri arasında ilimizin ev sahipliğinde düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi hentbol çeyrek final müsabakalarına hoş geldiniz. Böylesine önemli bir turnuvada ilimizde sizleri ağırlamaktan, misafir etmekten büyük onur ve gurur duyuyoruz. 3 gün boyunca devam edecek bu önemli şampiyonada illerini temsil edecek sporcularımıza şimdiden başarılar diliyor, sakatlıksız, kazasız bir turnuva olmasını temenni ediyorum” dedi.
Yapılan törenin ardından müsabakalara devam edildi.
ANALİG hentbol çeyrek final müsabakalarının açılış törenine, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, Spor Şube Müdürü Mustafa Karadeniz, antrenör, sporcu ve vatandaşlar katıldı.