Adalet İstiyoruz.

Adalet İstiyoruz.
TFF'nin aldığı karara her kesimden tepkiler artıyor.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig ve 3. Lig'de birinci takımların şampiyon olduğu, 2.,3.,4. ve 5. takımların ise Play-Off oynayacağını ve BAL Liginde oynayan gruplarının 3. lige geçme kararının alınmasının ardından her kesimden tepkiler çığ gibi büyüdü.

Karaman Belediye Spor yöneticileri TFF'nin aldığı bu kararın ardından bir açıklama yayınladı.

Yayınlanan açıklamada; 

HAK VE ADALET BUNUN NERESİNDE?
Önceki gün TFF Yönetiminin yaptığı toplantısında alınan bir satırlık bir karar ile BAL Ligi için, Grup Liderleri 3. Lige çıkartıldı.
Bu toplantıda 2. ve 3. Ligler için alınan kararlara bakınca, TFF Yönetiminin BAL Ligini önemsemediği, görmezden geldiğini görmekteyiz.
Süper Ligde kalan 8 hafta maçları ve 1. Ligde kalan maçlar oynatılırken, 2.-3. Ve BAL Liginde maçlar oynatılmama kararı alınmıştı.
Yaklaşık 7 ay boyunca BAL Ligi takımları tüm olumsuz şartlara rağmen verdikleri tüm emekler bir kenara itilerek, kalan 4 hafta hesabı yapılmadan alınan sadece grup liderlerini 3. Lige çıkartması gruplarında şampiyonluk yarışındaki takımlar adeta görmezden gelinmiş ve ötekileştirilerek büyük bir haksızlığa uğratılmışlardır.
Karaman Belediyespor Grup Lideri ile 3, 2. Takım Isparta 32 Spor ile 2 puan fark ile 3. Sırada yer almakta ve şampiyonluk yarışında olan bir takım ve diğer 2 takım ile birlikte aynı şansa sahip bir takım iken TFF Yöneticileri maalesef haksız ve adaletsiz bir şekilde aldığı karar ile, yönetimi, teknik heyeti, futbolcuları, taraftarları ve Karaman halkının emeklerini hiçe sayarak bizi ve Ispartaspor’u bir anlamda cezalandırmıştır.
2. ve 3. Liglerde Play Of oynatma kararı alan TFF Yönetimi, BAL Ligi için neden Play Of kararı vermedi anlamak mümkün değil.
BAL Liginde Karaman Belediyespor gibi 9 takımın hakkı maalesef garip bir şekilde TFF Yönetimi tarafından gasp edilmiştir.
Karaman Belediyespor olarak TFF Yönetiminin bu anlaşılmaz, haksız ve adaletsiz kararı karşısında yasal tüm zeminlerde haklarımızı sonuna kadar arayacağmızın bilinmesini istiyoruz.