Abidin Çağlayan'ın 19 Mayıs Kutlama Mesajı

Abidin Çağlayan'ın 19 Mayıs Kutlama Mesajı
AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 101. yılıdönümü münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı

AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan Kadir Gecesi vesilesiyle tebrik mesajı yayımladı.

Çağlayan mesajında: ''İnanç ve medeniyetimizin temelini oluşturan, insanlığın yolunu aydınlatan rehber kitabimiz Kur’an-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı, kalplerimizin arınması, manevi huzurumuzun artması için eşsiz bir imkân veren Kadir Gecesine ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu hep birlikte yaşamaktayız.
Rahmet kapılarının sonsuza açıldığı, gönüllerimizin ve ellerimizin dualarla semaya uzandığı bu mübarek gecenin bereketinden nasiplenmek ve mutlulukla Ramazan Bayramına ulaşmak niyazıyla Karaman'lı hemşerilerimin ve İslam âleminin Kadir Gecesi'ni tebrik eder, bu mübarek gecenin birlik, beraberlik ve dayanışma duygularımızı arttırmasını bütün insanlığa sağlık, barış ve huzur getirmesini Rabbimden niyaz ederim.'' dedi.
....

AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan mesajında: ''Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşuna giden yolda, istiklal ve istikbal mücadelemizin ilk adımını oluşturan bağımsızlık meşalesinin ateşlendiği 19 Mayıs 1919 tarihinin 101. yıl dönümünü milletçe hep birlikte kutlamanın sevincini yaşıyoruz.

Bu günün Gençlik ve Spor Bayramı olarak kutlanması, ülkemizin yarınlarının teminatı olan gençlerimizle bütünleşmemiz ve onlarla aynı coşkuyu paylaşarak, geleceğe daha umutla bakmamızı sağlamaktadır.

2023, 2053 ve 2071 vizyonu çerçevesinde Büyük Türkiye ’nin inşasında milli ve manevi bir ruhla, tarihimize ve değerlerimize sahip çıkarak ülkemizin kalkınmasını sağlayacak bilgi toplumunun gerektirdiği niteliklere sahip gençlerimizin uygun olarak yetiştirilmesi için, bugünün yetişkinlerine düşen görev ve sorumlulukların bilincindeyiz.

Yarınlarımızın teminatı olan gençlerimizin ve tüm ulusumuzun Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatan uğruna canını feda etmiş bütün aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor şükranlarımı sunuyorum.''dedi