Abdulkadir Erdemsoy'dan haber sitemize ziyaret

Abdulkadir Erdemsoy'dan haber sitemize ziyaret
AK Parti Karaman Milletvekili aday adayı Abdulkadir Erdemsoy haber sitemize ziyarette bulundu.
Genç ve girişimci özelliği ile Karaman ve halkın sorunlarını yakından bildiğini ifade eden Abdulakdir Erdemsoy; 2018 Genel Seçimleri kapsamında Karaman da partisi Ak Parti’den Karaman Milletvekili Aday Adayı olarak bu kutlu göreve talip olduğunu açıkladı.
 
Haber sitemizi ziyaret eden Abdulkadir Erdemsoy Karaman’ın artık kabuğunu kırarak ülke genelinde hak ettiği konuma gelmesi gerektiğini ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde 2023 hedefleri doğrultusunda 2018 Genel Seçimlerinin çok önemli olduğunu ifade etti.
 
GENÇ VE GİRİŞİMCİ
 
Eğitim tahsilini Makine Yüksek Okulundan mezun olarak tamamlayan ve Karaman’da özel bir şirkette Genel Müdür olarak görevini sürdüren genç ve girişimci aday adayı Abdulkadir Erdemsoy: özellikle Karaman’da gençlerin, kadınların, esnafın, çiftçinin ve halkın sosyal beklentilerine cevap verecek proje ve çalışmaların Karaman için kaçınılmaz olduğunu dile getirdi.
 
SPORA BÜYÜK DESTEK
 
AK Parti aday adayı Abdulkadir Erdemsoy, Karaman Spor'un layık olduğu yere gelmesi için büyük bir çaba sarf edeceğini belirterek; " Bugün baktığımızda şehrimize büyük bir stadyum yapılıyor ama ligde bizi temsil eden bir takımımız bile yok. Bence bu Karaman için büyük bir eksiktir. Allah izin verirse biz bu eksiği kapatacağız. KaramanSpor'un tekrar kurulması ve büyük liglerde oynaması için devletin ve yerelin gücünü birleştireceğiz. Dedi.
 
Karaman ve bölgesinin sorunlarını da yakından takip ettiğini belirten Ak Parti Karaman Milletvekili Aday Adayı Abdulkadir Erdemsoy,
 
"Karamanımız tanıtım yönünden hak ettiği yerde değil. Bunu proje ve çalışmalarımızla hızlandıracağız.” dedi
 
Aynı zamanda tarımsal anlamda Karaman’ın elma bisküvi ve bulgur gibi ürünler üzerinde de markalaşması gerektiğinin altını çizen bu anlamda tanıtımlarının da üst düzeyde olmasını gerektiğini ifade eden Abdulkadir Erdemsoy;
 
Elma ve bisküvimiz ile öğünüyoruz. Ama tarımsal alanda elma sektöründeki bilinirliğimizi artırmamız gerekiyor. Karaman’da 125 bin ton elma depolanıyor. Rekoltesi ortada ama elma denince akla İsparta gibi gelmeliyiz. Karamanımızın genel sorunlarının yanı sıra yurt içi ve yurt dışında tanıtım eksikliğini kapatacak proje ve hizmetler için de Milletvekili Adaylığı için talibim. Bu süreçte her şeyin hayırlısı olsun inşallah. "dedi.
 
Bugüne kadar Ak Parti nin çeşitli kadrolarında da görev aldığı öğrenilen Abdulkadir Erdemsoy, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlere de hız verdiği gözlendi.
 
ABDULKADİR ERDEMSOY KİMDİR?
 
1981 yılında Karaman’da doğdu.
 
Babası Karaman'ın eski marangoz esnaflarından, Gülkaya Köyünden Ahmet Şen Erdemsoy’dur.
 
Eğitim hayatına Karaman 100. Yıl İlköğretim Okulu’nda başladı.
 
1993- 2001 yılları arasında orta ve lise öğrenimini Karaman İmam Hatip Lisesi’ nde tamamladıktan sonra Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Makina Yüksek Okulu Bölümü’nü bitirdi.
 
Öğrenim yıllarından sonra Ankara’da askerliğini yaptı ve memleketi Karaman’a döndü.
 
2004 yılında bir süre Karaman’da Aroma meyve suyu tesislerinde tekniker olarak çalıştı. Daha sonra Türkiye’nin en büyük soğuk hava deposu işletmelerinden biri olan Karaman Merkezde bulunan, Çavsa Soğuk hava - Plastik Sandık ve Paketleme Tesisi’ nde işe başladı. Kısa sürede işine olan bağlılığı sebebi ile işletme müdürlüğü seviyesine ulaştı.
 
2005 yılından bu yana aynı iş yerinde işletme müdürü olarak çalışmaktadır.
 
2011 yılında Karaman Has Parti Gençlik Kolları Başkanlığı yaptığı sırada, AK PARTİ-Has Parti bütünleşmesi ile siyasete AK PARTİ’ de devam etmiştir.
 
Evli ve 2 çocuk babasıdır.