ATLETİZMʹDE ALTINCI OLDUK

ATLETİZMʹDE ALTINCI OLDUK
Cumhuriyet Nihat Arslan İ.Ö. Sporda ilimizi temsil etti.
İlimizde yapılan küçük kızlar Puanlı Atletizm yarışmaları sonunda il genelinde birinci olan Cumhuriyet Nihat Arslan İlköğretim Okulu 15-16 Nisan tarihleri arasında ilimizi temsilen Ankaraʹdaki Puanlı Atletizm yarışmalarına katıldı. Yarışmalarda ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan öğrenciler yarışma sonunda takım halinde altıncı olurken, sporcularımızdan Naile ERGİN fırlatma topu yarışmalarında Bölge 3. sü oldu.  İlimizi iyi bir şekilde temsil etmenin haklı gururunu yaşayan sporcu ve yöneticileri Başkentimizin tarihi yerlerini de gezme fırsatı buldu.
 
Türkiye satranç federasyonunun düzenlediği küçükler satranç ligi müsabakalarında ilimizde İl birinciliğini kazanan okulun satranç takımı 12-17 Nisan tarihlerinde Antalya Kemerʹde yapılan yarışmalarda okulumuzu temsil etmiştti.
 
Tüm illerden gelen öğrencilerle güzel arkadaşlıkların kurulduğu sıcak ortamların yaşandığı turnuvada, öğrencilerimizde gerek arkadaşlıklarıyla gerekse tutum ve davranışlarıyla örnek bir grup özelliği gösterdiler.