AK Parti Kongre Tarihleri Belli Oldu

AK Parti Kongre  Tarihleri  Belli Oldu
Karaman AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan; “ Karaman AK Parti 7. Olağan Kongre sürecimiz “İnandığın Yolda Yürü” sloganıyla yeni normal şartlara uygun olarak gerçekleştirilecek.

COVID - 19 salgın süreciden hemen önce Kâzımkarabekir ve Ayrancı İlçe Kongrelerinin tamamlanması sonrası Pandemi nedeniyle ara verilen İlçe Kongrelerinin yeniden başlayacağını belirten Karaman AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan; “ Karaman AK Parti 7. Olağan Kongre sürecimiz “İnandığın Yolda Yürü” sloganıyla yeni normal şartlara uygun olarak gerçekleştirilecek.

Ermenek ilçe kongremiz 11 Eylül Cuma günü saat 11.00 de Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezinde,
Başyayla ilçe kongremiz 11 Eylül Cuma günü saat 14.00 Mehmet Akif Ersoy Lisesinde,
Karaman Merkez ilçe kongremiz 12 Eylül Cumartesi günü saat 10.00 Kemal Kaynaş Stadyumunda gerçekleştirilecektir.

Yeni normalleşme süreci ile birlikte maske, sosyal mesafe, temizlik ve hijyen kurallarına azami ölçüde riayet ederek, imkanlar elverdiğince açık alanlarda, büyük bir coşku ve heyecan içerisinde örnek bir kongre sürecini hep birlikte yaşayacağız. Genel merkezimiz ve resmi kurumlar tarafından belirlenmiş kurallar da dikkate alınarak, bulaşma riski sebebiyle sadece delegelerimizin ve resmi görevlilerin katılımı sağlanarak, salgın döneminin zaruri şartlarına uygun bir kongre dönemi yaşayacağız.  AK Parti olarak kongrelerimizi; takım ruhundan taviz vermeden, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusu içerisinde gerçekleştireceğiz inşallah. AK Parti Karaman ailesine ve şehrimize hayırlı olsun.’’ dedi.