AK Parti Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi gerçekleşti

AK Parti Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi gerçekleşti
AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan Kadın Kolları Genel Merkez 6.Olağan Kongresi ve 8 Mart Dünya Kadınlar günü ile ilgili bir mesaj yayınladı

Başkan Çağlayan mesajında, “AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi bu gün gerçekleşmiştir. Bayrağı devreden Sayın  Lütfiye Selva Çam Başkanımıza bugüne kadar yapmış olduğu başarılı hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Düzce Mv.Sayın Ayşe Keşir hanımefendiye ve Yönetimine hayırlı olsun. Çalışmalarında başarılar dileriz. Ayrıca AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları  Başkanı Mv. Sayın Ayşe Keşir’in, Kadın Milletvekillerimizin, AK Partiye gönül vermiş tüm Başkan  ve üyelerimizin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun” mesajını paylaştı.

Kongre süreci olması nedeni ile AK Parti Karaman Kadın Kollarının Kongreye katılması sebeb ile Başkan Çağlayan ve yönetimindeki kadın üyeleri 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Karaman Ceza Evini ziyaret ederek kader mahkumu kadınlara ve ceza evindeki bayan personele  çicek hediye etti.

Programa Çarşı Merkez de devam eden Yönetim Kurulu üyeleri  ile esnaf ve vatandaşlara çicek hediye edip Kadınlar gününü kutladı. 

İl Başkanı Abidin Çağlayan ve Merkez İlçe Başkanı Murat Öztürk ,İl Yönetimindeki kadın üyeler ile   KADEM Dernegi Başkanı Hasibe Ceyhan ve yönetimini ziyaret ederek Kadının Toplumdaki yeri hakkında güzel bir sohbet edildi,Kadınlar Günü Kutlandı.

Başkan bu anlamlı günde AK Parti Teskilatında görev alan tüm kademelerdeki kadın yönetim kurulu üyelerini de unutmadı. Akşam İl Yönetim Kurulu toplantısında onlara süpriz yaparak hediye vererek günlerini kutladı.