5 yaşındaki çocuğa inanılmaz işkence!.. ULUSAL HABER..

5 yaşındaki çocuğa inanılmaz işkence!.. ULUSAL HABER..
Dilenmediği için darp ettiler!
Beyoğluʹnda kendisini dilendirmek isteyen kişilere direndiği için işkenceye uğradığı iddia edilen 5 yaşındaki çocuk, yaralı olarak bulundu. Yol kenarında temizlik işçileri tarafından ağır yaralı halde bulunan çocuk, hastaneye kaldırıldı.

Halıcıoğlu metrobüs durağı yakınında yol kenarlarında temizlik çalışması yapan işçiler, sabah saatlerinde yol kenarında büyük bir cisim gördüler. Yerdeki şeyin bir çöp veya maket olduğunu düşünen 2 temizlik işçisi daha sonra yanına yaklaştı. Yerdeki nesnenin hareketsiz bir şekilde yatan bir çocuk olduğunu gören işçiler hemen yaşayıp yaşamadığını kontrol etti. Suratında ve vücudunda ağır darp izleri bulunan 5 yaşındaki çocuğun boynunda da kanlı bir ip olduğu görüldü.
Olay yerine gelen sağlık görevlileri ağır yaralı çocuğu hemen Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesiʹne götürdü. Elinde derin bir kesik yarası bulunan ve yüzünde ciddi yaralar bulunan Bedrettin K. isimli çocuk hemen tedaviye alındı. İşkenceye uğradığı belirlenen çocuğun hastane polisine verdiği ilk ifadesinde, "Abdal adındaki biri annemi ve beni zorla dilendiriyordu. Karşı çıkınca da beni döverdi. Beni iki kişi feci şekilde dövdü." dediği öğrenildi.
Olayın duyulmasının ardından polis, yaralı çocuğun bulunduğu metrobüs durağı çevresinde çalışma başlattı. Çevrede delil arayan polis, çocuğu ilk bulan temizlik işçilerine ulaştı. İşçileri çocuğun bulunduğu bölgede sorgulayan polisler, daha sonra işçileri ifade almak üzere polis merkezine götürdü. Polis merkezine götürülen Sayyam Nida adındaki temizlik işçisi, yaralı çocuğa bir çöp sanarak yaklaştıklarını ve durumun oldukça ağır göründüğünü söyledi.
Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan polis, çocuğun babası Ahmet ve annesi Gülserenʹe ulaşmaya çalışıyor.

Bu arada çocuğu yaraladıkları şüphesiyle 3 kişi gözaltına alındı. Halıcıoğluʹnda temizlik çalışması yapan görevliler tarafından bulunan B.Kʹyı yaraladıkları şüphesiyle gözaltına alınanlar, Üsküdarʹdaki Çocuk Şube Müdürlüğüʹne götürüldüler. Bu arada, 5 yaşındaki B.Kʹnın Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesiʹndeki tedavisi sürüyor.