23 Nisan Satranç turnuvası tamamlandı

23 Nisan Satranç turnuvası tamamlandı
Türkiye Satranç Federasyonu Karaman İl Temsilciliği tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen turnuvaya toplamda 200 sporcu katıldı.
Bayram havası ve çocuk şenliği şeklinde yapılan turnuva eğlenceli maçlara sahne oldu.
8 yaş, 10 yaş, 14 yaş ve serbest olmak üzere 4 kategoride düzenlenen turnuva, 16-17 Nisan tarihlerinde Piri Reis Kültür Merkezinde yapıldı. 17 Nisan Pazar günü oynanan final müsabakalarıyla sona eren turnuvada sporcular dereceye girmek için kıyasıya yarıştı.
Minik sporcularımızın mutlu edildiği ve satranç sporunun sevdirilmesinin amaçlandığı turnuvada dereceye giren sporcularımız Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Tarafından sürpriz hediyelerle ödüllendirildi.
Karaman Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizlerde bir kez daha yarınların büyükleri bugünün küçükleri olan çocuklarımızın Bayramını kutluyoruz. Sporcularımızın başarılarının devamını diliyoruz.
 
MUSTAFA EROĞLU TEŞEKKÜR ETTİ.
 
Turnuva hakkında teşekkür mesajı yayınlayan Türkiye Satranç Federasyonu Karaman İl Temsilcisi Mustafa Eroğlu şunları söyledi; " 23Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası yaklaşık 200 sporcunun katılımı ile 4 kategoride gerçekleştirildi ve ödül töreni ile son buldu .Katkı ve desteklerinden dolayı Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Gökhan Alkan ve Yönetim Kurulu ile Genel Sekreter Ayşegül Koçak’a teşekkürlerimizi sunarız."