20 yıl sonra Hakan Bilal Kutlualp ve Aziz Yıldırım buluştu! Dostluk ve Vefa gecesi

20 yıl sonra Hakan Bilal Kutlualp ve Aziz Yıldırım buluştu! Dostluk ve Vefa gecesi
Aziz Yıldırım ve Hakan Bilal Kutlualp 20 yıl sonra biraraya geldi. Dostluk ve vefa gecesi!

Aziz Yıldırım ve Hakan Bilal Kutlualp, 20 yıl aradan sonra biraraya geldi. Fenerbahçe'nin en başarılı günlerinin mimarı olan ikili dün gece yemekte biraraya geldi.

Hakan Bilal Kutlualp'in düzenlediği geceye Aziz Yıldırım'da katıldı. Yıldırım ve Kutlualp 20 yıl aradan sonra biraraya geldiği gecede en çok sevinen Fenerbahçe taraftarları oldu. Fenerbahçe'nin en başarılı dönemlerine beraber imza atan ikili taraftarı heyacanlandırdı.

Ortega, Alex ve Anelka gibi gelmesi imkansız isimleri Türkiye'ye getirerek transfer sihirbazı ismini kazanan Fenerbahçe'nin efsane yöneticisi Hakan Bilal Kutlualp, Kalamış'ın en lüks restaurantında yemek verdi. 2000'den fazla yönetici, Fenerbahçe kongre üyesi ve sanatçıların katıldığı gecede Hakan Bilal Kutlualp ve Aziz Yıldırım'ın biraraya gelmesi taraftarı sevindirdi.

Hakan Bilal Kutlualp'e yönetime gir baskısı!

Basınla kısa bir süre sohbet eden Hakan Bilal Kutlualp, gecede en çok duyduğu söz "Hayırlı olsun" oldu. Aziz Yıldırım'ın yönetiminde olup olmayacağı merak konusu olan Kutlualp hayırlı olsun tebriklerine "Benim öyle bir istedimde beklentimde haberim de yok" cevabını verdi.

Fenerbahçe taraftarının Aziz Yıldırım'ın kazanmak için Hakan Bilal Kutlualp'i yönetime ikna etmesi gerekiyor sözleri gecenin en çok konuşulan konusu oldu.

Aziz Yıldırım ve ekibi Hakan Bilal Kutlualp'i ikna edebilecek mi merak ediliyor.