Vali Sarıibrahim Tüketici Hakem Heyeti'ni Kabul Etti

Vali Sarıibrahim Tüketici Hakem Heyeti'ni Kabul Etti
Vali Hüseyin Engin Sarıibrahim, "15-21 Mart Tüketici Bilincini Artırma Haftası" dolayısıyla Karaman Ticaret İl Müdürü ve Tüketici Hakem Heyeti Başkanı Adem Özcan'ı ve beraberindeki Tüketici Hakem Heyeti Üyeleri ile raportörlerini makamında ağırladı.

Tüketici Derneği Başkanı Ali Akar, Karaman Ticaret Odası Temsilcisi Mehmet Mutlu, Belediye Temsilcisi Adem Doğanay ve Avukat Özlem Yorulmaz ile Raportör Ferihan Atalı'nın yer aldığı toplantıda Vali H. Engin Sarıibrahim'e Tüketici Hakem Heyeti'nin yürüttüğü faaliyetler hakkında bilgi sunuldu.

Vali H. Engin Sarıibrahim, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Tüketici Hakem Heyeti'nin çalışmalarında başarılar diledi.

1985 yılında Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu tarafından alınan bir kararla “Tüketici Hakları Evrensel Bildirgesi”nin duyurulduğu gün olan 15 Mart tarihi uluslararası tüketici örgütleri tarafından “Dünya Tüketici Hakları Günü” olarak kabul edilmiş, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de 15 Mart tarihi “Dünya Tüketiciler Günü” olarak kutlanmaktadır.