Uzman Çavuş Uğur Keskin'in Karaman'daki Son Yolculuğu

Uzman Çavuş Uğur Keskin'in Karaman'daki Son Yolculuğu
Görev yaptığı Mardin'de geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren Jandarma Uzman Çavuş Uğur Keskin (32), doğum yeri olan Karaman'ın Ermenek ilçesinde defnedildi.

Kaza, dün akşam saatlerinde Mardin’in Kızıltepe ilçesinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Mardin’de görevli olduğu belirlenen Uğur Keskin’in kullandığı araç, Kızıltepe-Viranşehir kara yolu üzerindeki bir kavşakta ciple çarpıştı. Kazada cipin sürücüsü ile Uzman Çavuş ve araçta bulunan eşi Ayçanur Şeyma K. (29) yaralandı. Yaralılar, ambulansla Kızıltepe Devlet Hastanesine sevk edildi. Ancak, Jandarma Uzman Çavuş Uğur Keskin, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Eşi ise ağır yaralı olarak yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.

Kazada hayatını kaybeden Uzman Çavuş Uğur Keskin’in cenazesi, yapılan adli işlemlerin ardından memleketi Karaman’ın Ermenek ilçesine bağlı Elmayurdu köyüne gönderildi. Keskin için köy okulunun avlusunda öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı. Namaza Keskin’in ailesi ve yakınları ile Karaman Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat Alkan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kılınan namazın ardından Keskin’in cenazesi dualar eşliğinde köy mezarlığına defnedildi.