TruvaPark, Alternatif mekan

TruvaPark, Alternatif mekan
Karaman Ereğli karayolunun 7. kilometresinde yeni hizmet hayatına başlayan Truva Park, yenilenen görüntüsü ve yapılan çevre düzenlemeleri ile güzel ve elit bir sosyal yaşam merkezi haline getirildi.

 Gün boyu insanın üzerinde biriken stresi atmaya birebir olan at binme keyfini yaşayabileceğiniz, ailenizle birlikte taze çayınızı, közde pişirilen türk kahvesinin yanında nargile ile beraber şehrin gürültüsünden uzak temiz bir havada okey oynama imkanı bulabileceğiniz Truva Parkta çocuklarınız da tesisin geniş ve güvenli bahçesinde, atʹ dan köpeğe, güvencinlerden tavşanlara, keklik ve sülün gibi birçok hayvanla da vakit geçirme imkanı bulacaklar. 

İl dışından getirilen güzel, gösterişli ve heybetli atlar, yediden yetmişe her yaştan insanda büyük heyecan yaratmakta olup, özellikle çocuklar atları görmek, dokunmak ve binmek için çifliğe akın ederken, yetişkinler ise daha önceleri yarışlara katılmış olan atlara binmenin heyecanını yaşıyorlar. 

Yenilenen ve modernleştirilen ahırlarından hayvan kafeslerine ve kafetaryasına kadar herşeyin incelikle düşünüldüğü Truva Parkʹ ta yeni evlenecek olanlara, nişan, düğün, sünnet, toplantı açılış ve davet etkinliklerine kadar bir çok toplu organizasyonun yapılabileceği 700 kişilik açık hava kır düğün salonu Karamanʹ lıların hizmetine sunulmakta.


Konu ile alakalı görüşlerini aldığımız işletme sahipleri Ramazan ayı sonrasında açık büfe kahvaltıʹ nın başlayacağını ilerleyen günlerde de öğle ve akşam yemekleri, toplantı, açılış ve davet etkinliklerine ev sahipliği de yapacaklarını ifade ettiler. 

Bütün bunlara ek olarak, iyi bir binici olmak ve arkadaş grubu ile safari diye adlandırılan at ile arazi gezmesine gitmek isteyen her türlü yaş gurubundan insana binicilik kursunun verildiği tesiste, özel eğitime muhtaç öğrenci ve hastalara özel atlı terapi imkanı da sunulacağını sözlerine eklediler.