Evde 23 Nisan Kutlaması: Havva Nur ve Arkadaşlarının Mutlu Vedası

Evde 23 Nisan Kutlaması: Havva Nur ve Arkadaşlarının Mutlu Vedası
Havva Nur, sınıf arkadaşları ve öğretmenlerini 23 Nisan'da evinde ağırladı, mutluluk dolu anlar yaşandı, vedalaşırken içtenlikle el salladı.

Doğuştan engelli olan Havva Nur Pilan, evde eğitim gördüğü için sınıf arkadaşları tarafından desteklendi. Öğrenciler, öğretmenleriyle birlikte Gökçeseki köyündeki evine çiçekler ve Türk bayraklı balonlarla gitti. Havva Nur'un anne ve babası, öğretmen ve öğrencilerini kapıda karşıladı. Havva Nur, sınıf arkadaşlarını görünce çok mutlu oldu. Aldığı hediyelerle mutluluğu yüzüne yansıdı. Bir süre sınıf arkadaşlarıyla vakit geçiren Havva Nur, onlarla sohbet ederek keyifli zamanlar geçirdi.

“Geldiklerine çok mutlu oldum”

Havva Nur Pilan, sınıf arkadaşlarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı birlikte kutlamak için evine kadar gelmelerinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek şunları söyledi,“Onca yolu benim için gelmişler. Geldikleri için çok mutlu oldum. Uzun zamandır arkadaşlarımı görmüyordum" dedi.

Anne Fatma Pilan da, kızının doğuştan engelli olduğunu belirterek, “Kızım 1. sınıftan beri evde eğitim görüyor. Öğretmenlerimiz haftada 2 gün buraya gelerek kızıma eğitim veriyor. Bugün de kızımla birlikte 23 Nisan’ı kutlamak için sınıf arkadaşları geldi. Hem kızımız mutlu oldu, hem de biz olduk" şeklinde konuştu.

Evde gerçekleştirilen 23 Nisan kutlamasının ardından Havva Nur Pilan, sınıf arkadaşları ve öğretmenlerini el sallayarak vedalaştı.