Tıp Bayramı Özverili Mücadeleler Anılarak Kutlandı

Tıp Bayramı Özverili Mücadeleler Anılarak Kutlandı
Dr. Süleyman Doğruer, tıp öğrencilerinin tarihi cesaretini anarak, Tıp Bayramı'nın Hikmet Boran liderliğinde kutlandığını hatırlattı. Tıp camiasının pandemi gibi zorlu zamanlarda kahramanca mücadelesini vurguladı.

Mübarek Ramazan ayının başlangıcında tıp bayramını kutlayan Dr. Doğruer, mesajında tıp camiasının yüksek özverisini ve hizmetlerini takdirle anarak ifade etti.

Dr. Süleyman Doğruer, mesajında, Kurtuluş Savaşı ve diğer tarihi dönemlerde tıp öğrencilerinin gösterdiği cesaret ve özverinin önemine vurgu yaparak, tıp bayramının ilk kez Hikmet Boran liderliğindeki tıbbiyeli öğrenciler tarafından kutlandığını hatırlattı. Oda başkanı, tıp camiasının, ülkede ve dünyada yaşanan acil durumlarda, pandemi, deprem gibi zorlu zamanlarda insanlığa kahramanca hizmet ettiğini vurguladı.

Karaman Tabip Odası ve Aile Hekimleri Yönetim Kurulu adına yapılan açıklamada, tıp camiasının üstlendiği görevleri ve sağladığı değerli katkıları kutlayarak, tüm hekimlerin 14 Mart Tıp Bayramı'nı samimiyetle tebrik ettikleri ifade edildi.