SMA Hastası Mihra Helin’in desteğinize ihtiyacı var.

SMA Hastası Mihra Helin’in desteğinize ihtiyacı var.
İzmir’de yaşayan SMA Hastası Mihra Helin’in tedavisi için desteklerinize ihtiyacı var.
Ülkemizde ciddi rakamlara ulaşan SMA hastalığı aileleri de çaresiz bırakıyor. İzmir’de Mihra Helin Yenigün’de SMA Hastalarından biri ve hayırseverlerin yardımlarına ihtiyacı var.
Mihra Helin’in sağlığına kavuşması için yaklaşık 2 Milyon Dolara ihtiyacı var.
 
Konu hakkında haber sitemize açıklama yapan Mihra Helin’in Annesi Tülay Yenigün; “ Mihra Helin henüz 9 günlükken topuğundan alınan kanla sma tip 1 ölümcül kas hastalığı teşhisi kondu. Türkiye de şu an için tedavisi bulunmayan bu hastalığın tek tedavisi zolgensma gen tedavisi ve maalesef Yurtdışında yapılmaktadır.
Eğer hastalığı çok ilerlemeden gereken parayı toplayabilir ve tedavisi başlarsa doktorların söylediğine göre Kızım %98 sağlıklı bir şekilde hayatına devam edebilecek.
Bu tedavinin maaliyeti 1,819,500 Doları buluyor. Biz kızım için kampanya başlattık ve bu kampanya İzmir Valiliği tarafından izinlidir. Hastalık artık kötü olan yüzünü Mihra da gösterdi 22 gün yoğun bakımda entübe edildi. Zamanımız daralıyor. 11 aydır kampanyası devam ediyor. Henüz %38 olabildik. Maalesef sesimizi çok fazla duyuramadık. Maddi manevi bunu duyan herkesin yardımına ihtiyacımız var . Küçücük yavrum göz göre göre bir kağıt parçası yüzünden ölmemeli . İnstagram hesabımız @smamihrahelinn sayfasına girerseniz orada tüm bilgileri valilik onayı, hastane raporları, alınan teklifler falan hepsi mevcuttur.” Dedi.