MHRS Düzenlemeleri: Koca Açıklıyor

MHRS Düzenlemeleri: Koca Açıklıyor
MHRS'de Yeni Düzenlemeler: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Perşembe Günü Basın Toplantısıyla Ayrıntıları Açıklayacak

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Merkezi Hekim Randevu Sistemi'nde (MHRS) gerçekleştirilecek yeni düzenlemelere ilişkin detayların 9 Mayıs Perşembe günü düzenlenecek basın toplantısıyla açıklanacağını duyurdu.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen Kabine Toplantısı sonrasında açıklama yapan Bakan Koca, MHRS'deki düzenlemelerin önemine vurgu yaparak, 9 Mayıs Perşembe günü tüm basın mensuplarını kapsamlı bir değerlendirme toplantısına davet etti.

Konuyla ilgili toplantılarda alınan kararların detaylarını açıklamayan Koca, perşembe günü yapılacak basın toplantısında sağlık sistemi ve yönetim koordinasyonuyla ilgili tüm adımların detaylı bir şekilde sunulacağını belirtti.

Sağlık Bakanı, vatandaşları en net ve açık şekilde bilgilendireceklerini vurgulayarak, yeni düzenlemelerin kamuoyuyla şeffaf bir şekilde paylaşılacağını ifade etti.

Koca yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:"Bu perşembe tüm basın mensuplarımızı bekliyoruz. Kapsamlı bir değerlendirme yapacağız. Sağlık sistemimizi ve sağlık yönetiminin koordinasyonu konusunda tüm adımları birinci elden duyacaksınız. Bugüne kadar olduğu gibi vatandaşımızı en açık ve şeffaf şekilde bilgilendireceğiz" dedi.