Özel Eğitim Öğrencileri Spor Etkinliğinde Keyifli Anlar Yaşadı

Özel Eğitim Öğrencileri Spor Etkinliğinde Keyifli Anlar Yaşadı
Özel eğitim öğrencileri spor etkinliğinde keyifli zaman geçirdi, spor malzemeleri dağıtıldı ve hatıra fotoğrafı çekildi. Katılımcılar arasında İl Müdürleri ve veliler de yer aldı.

Karaman Özel Eğitim Anaokulu'nda düzenlenen etkinlikte, spor malzemelerinin dağıtımı yapıldı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Karadeniz, projenin değerine dikkat çekti. Müdürü Mustafa Karadeniz,

"Ülkemiz özellikle paralimpik ve engelli sporlarında önemli hamleler yaptı. Proje kapsamında dağıtılan bu malzemeler de başarılı sporcularımızın yetişmesinde önemli katkı sağlayacaktır" dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan ise özel eğitim öğrencilerine yönelik desteklerin süreceğini belirterek, "Onların hayatlarına dokunmak, onlara umut olmak, onların potansiyellerini keşfetmelerine ve gelişmelerine katkıda bulunmak, bizim en temel görevlerimizden biridir" dedi. Çalışkan, sporun yalnızca fiziksel sağlık için değil, aynı zamanda sosyal ilişkiler, özsaygı ve düzen gibi hayati değerleri içerdiğini vurgulayarak, dağıtılan ekipmanların öğrencilerin spor yapma fırsatlarını artırarak daha sağlıklı ve mutlu bireyler olmalarına katkı sağlayacağını ifade etti.