Mustafa Çakır Burdur'a Atandı

Mustafa Çakır Burdur'a Atandı
Mustafa Çakır, Karaman Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevinden alınarak Burdur Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne atanmıştır.

Mukaddes Kılınç'ın görevden ayrılmasıyla Burdur Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü pozisyonuna, Karaman Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Çakır atandı.

Çakır'ın yerine ise Malatya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı olan Seval Yılmaz getirildi.

Mustafa Çakır Kimdir?

Mustafa Çakır, 1970 yılında Kırıkkale'de doğmuş ve lisans eğitimini Hacettepe Üniversitesi Sosyal Hizmetler Yüksekokulu'nda tamamlamıştır. Yüksek Lisans eğitimini ise Marmara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Yetişkin Eğitimi alanında almıştır. 1992-93 yıllarında Yedek Subay olarak askerlik görevini yerine getirmiştir. Memuriyet hayatına 1993 yılında Kırıkkale Üniversitesi'nde başlamış, 1998 yılında ise SHÇEK Genel Müdürlüğü'ne Sosyal Çalışmacı olarak geçiş yapmıştır.

Kariyeri boyunca çeşitli görevlerde bulunmuş ve Bakanlığa bağlı kuruluşlarda Sosyal Çalışmacı, Kuruluş Müdür Yardımcısı, Kuruluş Müdürü, İstanbul ilinde İl Müdür Yardımcısı, SHÇEK Genel Müdürlüğü Strateji Daire Başkanlığında Şube Müdürü olarak görev yapmıştır. Muğla/Fethiye Çocuk Evleri Sitesi'nde Kuruluş Müdürü olarak görev yaparken, 01.08.2022 tarihinden itibaren Karaman Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak atanmıştır. Evli ve bir çocuk babasıdır.