Merhum Uğur Demirel anısına fidan dikimi yapıldı.

Merhum Uğur Demirel anısına fidan dikimi yapıldı.
Karaman Diş Hastanesi eski Başhekimi Merhum Uğur Demirel anısına fidan dikimi yaptı.
Her sene 22 Kasım’da düzenlenen “Toplum Ağız Diş Sağlığı Haftası” bu sene de değişik etkinlikler imza attı.
 
Karaman Diş Hastanesi Başhekimi Yusuf Gündoğdu, Ahde vefanın bir örneğini göstererek Diş Hastanesinin eski Başhekimi Merhum Uğur Demirel Anısına 50 adet fidan dikimi gerçekleştirdi.
 
Haber sitemize açıklama yapan Diş Hastanesi Başhekimi Yusuf Gündoğdu; “ Eski Başhekimimiz Merhum Uğur Demirel’i rahmet ve minnetle anıyoruz. Kendisi çok sevdiğim mesai arkadaşım dı. Başhekimlik görevine başladığım ilk sene içinde Uğur arkadaşımızın anısına bir şeyler yapmak istiyorduk. Ülkemizde her sene 22 Kasım’da kutlanan “ Toplum Ağız Diş Sağlığı Haftası” bizim için en manalı bir gündü. Bizim için önemli bir günde 50 adet fidan dikerek Merhum Uğur hocamızın anısını yaşatmak istedik. İnşallah bu çalışmamızı her sene devam ettireceğiz.” Dedi.
 
Haber70.com Genel Yayın yönetmeni Aziz Gür ve Karamaninsesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Ölger ortak bir açıklama yaparak; " Böyle manalı bir çalışmayı başlatan Yusuf Gündoğdu hocamıza çok teşekkür eder, Merhum Uğur Demirel'e Cenab-ı Allah'tan rahmet dileriz." denildi.