Kemal Bayat, Mustafa Bayır’a vasiyet bıraktı.

Kemal Bayat, Mustafa Bayır’a vasiyet bıraktı.
Doğum evinin açılmasında emekleri olan Kemal Bayat, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Bayır’a tüm yetkililere iletmesi için bir vasiyet bıraktı.

 Evinde düşerek kalçasını kıran Kemal Bayat’ı hastanede ziyaret eden İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Bayır, Kemal Bayat’a geçmiş olsun dileklerini sundu.

Karaman’a Eğitim ve Araştırma hastanesinin açılmasını vasiyet eden Kemal Bayat, “Karaman Milletvekili Lütfi Elvan, Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün ve kamu hastaneleri genel sekreteri Nuriye Ulu’ya sesleniyorum! Bugün ben ameliyat olacağım, ne olacağım belirsiz. Ben ölürsem eğitim ve araştırma hastanesinin Karaman halkına açmanızı vasiyet ederim. Başbakanımızdan, Sağlık Bakanımızdan rica ediyorum, ne olur milletimizden bunu esirgemeyin.” Diyerek hasta yatağından tüm yetkililere seslendi. 

Durumunun kötü olduğunu düşünen Kemal Bayat, Doktoru Celalettin Özer’e Abdurrahman Ünsan’a Medeni Yavuzaslan’a ve Ahmet Cicibıyık’a hakkımı helal ediyorum onlarda haklarını helal etsin, ayrıca kız kardeşim Fethiye hanıma ve yeğenlerime hakkımı helal ediyorum onlarda haklarını helal etsin dedi.

Araştırma hastanesinin yapılması için imza kampanyası başlatan Kemal Bayat; “ 13.163 imza topladım eğer hasta olmasaydım 60 bin imza toplardım” dedi.