Karsa Biskot, 112 Çocuğu Sünnet Ettirdi

Karsa Biskot, 112 Çocuğu Sünnet Ettirdi
Ülkemizin en önde gelen kuruluşlarından biri olması nedeni ve şehrimize yaptığı katkılar ile göğsümüzü kabartan Biskot Bisküvi Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.çalışanlarının çocukları için yapmış olduğu sünnet şöleni ile şimdi de gönüllerdeki yerini taçlandırdı. Şölen kapsamında 112 çalışan çocuğu erkekliğe ilk adımını atmış oldu.

 Şölene Vali Murat Koca, Milletvekili Mevlüt Akgün, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç, İl Genel Meclisi üyesi Adem Kapar,  Karsa Biskot Bisküvi Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İsmail Tayyar, Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Berber ile sünnet olan çocukların aileleri ve yakınları katıldı.

Geceye yoğun ilgi ise gözlerden kaçmazken Karsa Biskot Bisküvi Kurucu Başkanı Vehbi Tayyar yaptığı konuşmada, “İnşallah bu değerli ailelerimizin çocuklarının Mürüvvetlerini de göreceğiz” dedi.

Etkinlik mevlit programı ve semazen gösterileri ile devam etti. Sünnet olan çocuklara altınları takıldı.

Sihirbaz, aşuk ile maşuk gösterilerinin ardından ateşbazın muhteşem sahne performansının ardından son günlerde Ankara’nın bağları şarkısı ile ünlenen Ankaralı Coşkun’un konseri tamamlanan programda çocuklar ve davetliler unutamayacakları bir gece yaşadılar.

Her yıl geleneksel hale getirileceğini bildiren sünnet şöleninin tekrarında buluşmak istediklerini bildiren Biskot Bisküvi Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ne gerçekleştirmiş olduğu bu sosyal sorumluluk projesi için teşekkür ederiz.