Karaman Merkez Zembilli Mahallesi'ndeki Taşınmazlar Satışa Çıkıyor

Karaman Merkez Zembilli Mahallesi'ndeki Taşınmazlar Satışa Çıkıyor
Karaman Merkez Zembilli Mahallesi'nde bulunan 1 ve 2 numaralı taşınmazlar için düzenlenen artırmalara katılabilirsiniz.

T.C. KARAMAN (SULH HUKUK MAH.) SATIŞ MEMURLUĞU
Dosya No: 2023/34 SATIŞ
Bir borç nedeniyle aşağıda listelenen varlıkların satışı gerçekleştirilmiştir. Mahcuzun detaylı resimlerine, artırma koşullarına ve açıklamalarına, esatis.uyap.gov.tr adresinden erişilebilir.

Verilen bilgilere göre, 1 numaralı taşınmazın özellikleri Karaman ilinin Merkez ilçesinde bulunan Zembilli Mahallesi'nde yer almaktadır. Yüzölçümü 321,16 metrekare olan bu taşınmazın arsa payı 280/642'dir ve kıymeti 1.389.483,91 Türk Lirası olarak belirlenmiştir. KDV oranı %1 olarak uygulanmaktadır ve üzerinde herhangi bir şerh bulunmamaktadır. Ayrıca, taşınmazın 2 numaralı bağımsız bölümü zemin katta yer almaktadır.

Diğer yandan, 2 numaralı taşınmaz da yine Karaman ilinin Merkez ilçesinde bulunan Zembilli Mahallesi'nde yer almaktadır. Yüzölçümü 321,16 metrekare olan bu taşınmazın arsa payı 321/642'dir ve kıymeti 1.512.065,00 Türk Lirası olarak belirlenmiştir. KDV oranı %1 olarak uygulanmaktadır ve üzerinde herhangi bir şerh bulunmamaktadır. Bu taşınmazın 3 numaralı bağımsız bölümü bulunmaktadır.

Her iki taşınmazın da artırma bilgileri verilmiş olup, ilgilenenlerin bu tarihlerdeki artırmalara katılma hakkı bulunmaktadır.