Karaman Esnafı Bayram Hazırlıkları İçin Start Verdi

Karaman Esnafı Bayram Hazırlıkları İçin Start Verdi
Ramazan Bayramı'na hazırlanan Karaman'daki esnaflar harekete geçti. Toptancı Ali Özdemir, satışların arttığını belirtiyor, yaz sezonunun başladığını vurguluyor.

Ramazan Bayramı yaklaşırken, Karaman'daki çarşı esnafı da bayramın bereketi için çalışmalara başladı. Birçok esnaf hazırlıklarını tamamlayarak müşterilerini beklemeye başladı. Gazipaşa Bedesteni'nde faaliyet gösteren İshak Canıvar, bayram hazırlıklarının oldukça iyi gittiğini belirterek halka hizmet etmek için hazır olduklarını ifade etti.

Canıvar, “Allah'ın izniyle Karaman halkına hizmet vermeye devam ediyoruz. Geçtiğimiz senelere göre işler biraz daha değişti. Daha önceden alım gücümüz vardı ama ürün bulamıyorduk. Şimdilerde ise alım gücünün yanı sıra ürün çeşitliliği de bulamıyoruz” dedi.

Konya'dan Karaman'a ürün tedarik eden toptancı esnafı Ali Özdemir, Ramazan Bayramı hareketliliğinin yavaş yavaş başladığını söyledi. Bayramın yaklaşmasıyla birlikte mağazalara ürün sevkiyatlarını artırdıklarını belirten Özdemir, satışların normal günlere göre biraz daha arttığını dile getirdi. Bayramın yaklaşmasıyla birlikte satışların daha da artacağını umut ettiklerini vurgulayan Özdemir, kış sezonunun sona erdiğini ve yaz sezonunun başladığını, müşterilerin ürünlerini aldıktan sonra tekrar kendilerine döneceğini ifade etti.