Fatih Anadolu Lisesi Projesiyle Avrupa Kalite Etiketi Aldı

Fatih Anadolu Lisesi Projesiyle Avrupa Kalite Etiketi Aldı
Fatih Anadolu Lisesi'nde görev yapan İngilizce öğretmeni Esra Yozcu'nun "Connecting Cultures" (Kültürler Arasında Bağlantı) adlı E-Twinning projesi, Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirildi.

Fatih Anadolu Lisesi'nde görev yapan İngilizce öğretmeni Esra Yozcu'nun liderliğinde yürütülen "Bridging Cultures: Promoting Understanding Between Nations" (Kültürleri Birleştirme: Uluslar Arası Anlayışı Teşvik Etmek) adlı E-Twinning projesi, Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirildi.

Fatih Anadolu Lisesi tarafından yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi:

“Okulumuz, danışmanlığını İngilizce öğretmeni Esra Yozcu'nun yaptığı E-Twinning projesi Bridge Between Countries(Ülkeler Arası Köprü),ulusal kalite etiketini aldıktan sonra Avrupa Kalite Etiketini de almıştır.

Projemiz 44 ülkeden 420.000 proje arasından ödül alan 9000 projeden bir tanesidir. Projemiz kapsamında öğrencilerimiz farklı ülkelerden yaşıtları ile iletişim kurarak, işbirlikçi ürünler ortaya çıkararak kültürlerarası iletişim becerilerini geliştirmiş aynı zamanda farklı kültürlere saygı duymayı da öğrenmiştir. Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz” denildi.