Diş Hastanesi Yeni Hizmet kalitesini arttırdı

Diş Hastanesi Yeni Hizmet kalitesini arttırdı
Karaman Diş Hastanesine yeni Başhekimin gelmesiyle hizmet kalitesinde artış gözlendi.
Uzun süredir Karaman Diş Hastanesinde randevu sıkıntısı yaşanırken şimdi ise en geç 5 güne kadar randevu alınabiliyor.
 
Karaman Diş Hastanesine geçtiğimiz aylarda atanan Başhekim Yusuf Gündoğdu’nun gelmesiyle vatandaşların şikayetleri neredeyse hiç kalmadı.
 
Şuan da 39 doktorun hizmet verdiği Diş Hastanesinde; Kanal tedavisinden kaplamaya kadar hemen hemen her alanda hizmet veriyor.
 
Haber sitemize kısa bir açıklamada bulunan Diş Hastanesi Başhekimi Yusuf Gündoğdu ; “ Göreve geldiğimiz günden bu yana arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Bizim amacımız vatandaşın memnun olmasıdır. Hastamız bizde randevu talep ettiyse bunu mümkünse ertesi güne vermek, eğer yoğunluk varsa en geç 4-5 güne kadar randevuyu verebiliyoruz. Önümüzde ki süreçte 5 tane uzman Diş Hekimi arkadaşlarımız da gelecek böylelikle hizmet kalitemiz daha da artacak.” dedi.
 
Diş hastanesinde tedavi gören Gülten K. adında ki bir vatandaşımız; “ Geçen hafta kanal tedavisi için randevu aldım 2 gün sonraya gün verdiler. Neredeyse Özel Hastane kalitesinde hizmet görüyorum. Tedavim devam ediyor, şuan da hiçbir sıkıntı yok. Hastane yönetimine ve doktorlarımıza çok teşekkür ediyorum.” dedi.