Belediye Gönül Gözü Kahvesinde Bayramlaştı

Belediye Gönül Gözü Kahvesinde Bayramlaştı
Gönüller Gönül Gözü Kahvesi’nde Bayramlaştı Başkan Uğurlu: “Vatandaşlarımızla Omuz Omuza Güzel Bir Ramazan Geçirdik”

 Karaman Belediyesi’nde bayramlaşma bayramın ikinci günü olan 9 Ağustos Cuma günü saat 11.00’de gerçekleşti. Türk Dil Parkı’ndaki Gönül Gözü Kahvesi’nde düzenlenen halk bayramlaşmasına yoğun katılım olurken, törene TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Ak Parti Karaman Milletvekili Lütfi Elvan da katıldı.



Gönül Gözü Kahvesi’nde yapılan bayramlaşma törenine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Bayramlaşmaya; Karaman Milletvekili Lütfi Elvan, Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu, Ak Parti İl Başkanı Kerim Dereli, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, Siyasi Parti Temsilcileri, Oda Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Vatandaşlarla tek tek bayramlaşan Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu Karaman’da çok hareketli ve bereketli bir Ramazan ayı yaşadıklarını söyleyerek: ”Barışın ve kardeşliğin kentinde tek yürek olarak, omuz omuza çok güzel bir bayram yaşıyoruz. Belediye olarak vatandaşlarımızın yoğun ilgisiyle gerçekleştirdiğimiz etkinliklerde, bu kardeşliği ve birlikteliği oluşturduğumuzu görüyoruz. Bayramlaşma törenimize katılan herkese teşekkür ediyoruz. Bu vesile ile Karaman halkının ve İslam Âleminin bayramını bir kez daha tebrik ediyorum” dedi.