Başhekimin Ailesinin bir anda şansları açıldı.

Başhekimin Ailesinin bir anda şansları açıldı.
Karaman Eğitim ve Araştıma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Halil İbrahim Taşçı göreve geldikten sonra Aile bireylerinin de tek tek şansları açılmaya başladı.
27 Ocak 2023 tarihinde Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi olan Doç. Dr. Halil İbrahim Taşçı, Başhekim olduktan sonra Eşinin ve yeğenlerinin bir anda şanslarının açılması ve önemli yerlere gelmesi dikkatlerden kaçmadı.
 
Halil İbrahim Taşçı Başhekim olduktan sonra Konya Necmettin Erbakan Üniversinde hemşire olan eşi Emine Taşçı uzun zamandır istediği Karaman Devlet hastanesine atanarak Kalite bölümüne getirildi.
 
Halil İbrahim Taşçı’nın Başhekim olmasından sonra şansı açılan sadece Eşi değil Yeğenleride oldu.
 
Acil servis bölümünde Pratisyen doktor olan Başhekimin yeğeni Emre Taşçı’nın bir anda şansı açılarak Sağlık İl Müdürlüğünde Daire Başkanı olurken Emre Taşçı’nın eşi Gizem Taşçı’da şans yüzüne gülerek Acil servis hemşireliğinden Kulak Burun Boğaz sorumluluğuna getirildi.
 
Bir Ailenin şansının bu şekilde açılması dikkatlerden kaçmazken bunun şansla alakasının olmadığı da konuşuluyor. Hastanenin yönetilmesinde ciddi sorunların yaşandığı son zamanlarda yönetimin değişip değişmeyeceği de merak konusu oldu.