Anadolu Gençlik Derneğinde Görev Değişimi

Anadolu Gençlik Derneğinde Görev Değişimi
Anadolu Gençlik Derneği Karaman Şubesinde görev değişikliği gerçekleşti

Anadolu Gençlik Derneği Karaman şube başkanlığına Şehabettin Gezen seçildi.
Kurulduğu günden bu yana ülkesine sevdalı bir gençlik yetiştirme arzusunda olan , hakkın ve haklının yanında olma düsturu ile hareket eden Ülkemiz ve Karamanımızın önde gelen sivil toplum kuruluşlarından Anadolu Gençlik Derneği Karaman Şubesi yeni yönetimi  görevine başladı. Geçtiğimiz Pazartesi günü Ankara Genel Merkez Başkan yardımcıları ve dernek mensuplarının katılımı ile Grand Mesut Otelde  gerçekleştirilen 39. Dönem Ekim Ayı aylık olağan Divanında başkanlığa getirilen Şahabettin GEZEN ve yönetim kurulu yemekli bir toplantı ile basına tanıtıldı. 

Başkan Şahabettin GEZEN, görevlendirilmesi sonrası yaptığı  konuşmasında;İmtihan için var olduğumuz yeryüzünde Allahın rızasını kazanma adına verilecek her türlü göreve talip olduklarını ve bu görevi  de aynı duygu ve düşünce ile kabul ettiklerini ifade etti.Geçmişte olduğu gibi tüm dünya mazlumlarının sözcüsü olmaya devam edeceklerini ve  bu uğurda başı dik ,niyeti halis olan birer dava eri olarak yürümeye devam edeceklerini söyledi.


Toplantı karaman AGD eski şube başkanı Mükremin ÖZER’e teşekkür plaketinin takdim edilmesi ve tanışma çayı ile son buldu. Bizlerde yeni yönetimi ve dernek mensuplarını kutlar gayretli çalışmalarında başarılar diliyoruz.