Akçaşehir'de Yağmur Duası ve Bereket Sofrası Etkinliği

Akçaşehir'de Yağmur Duası ve Bereket Sofrası Etkinliği
Akçaşehir'de Belediye Başkanı Soner Yeşildaş'ın öncülüğünde düzenlenen programda binlerce kişi yağmur duasına katıldı, bereket sofrasında buluştu.

Akçaşehir'in sevilen Belediye Başkanı Soner Yeşildaş'ın öncülüğünde düzenlenen etkinlikte binlerce kişi, Cuma namazı sonrası yağmur için semaya el açtı ve ardından kasaba halkının yardımlarıyla kurulan sofrada bir araya geldi. Programa Akçaşehir halkının yanı sıra çevre köy ve kasabalardan da yoğun katılım oldu.

Etkinliğin organize edilmesinde emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür eden Belediye Başkanı Soner Yeşildaş, "Hem yağmur duası programının hem de tüm kasaba halkı ile yardımlaşarak kurduğumuz bereket soframızın hayırlara, bolluk ve berekete vesile olmasını diliyorum. Bu yıl yağış miktarı çok az, mevsim de oldukça kurak geçiyor. Biz hem tüm halkımızla birlik ve beraberlik içinde olalım hem de hep birlikte dua edip amin diyelim gayesi ile bu programı düzenledik. Katkı sağlayan, emek veren, el açıp amin diyen tüm halkımıza, davetimize icabet eden tüm misafirlerimize çok teşekkür ediyorum. Hepsinin ayaklarına, yüreklerine sağlık. Birlik ve beraberliğin olduğu yerde rahmet vardır. Kenetlenmenin olduğu yerde bereket vardır. Allah dualarımızı kabul etsin, bolluk ve bereket içinde bir yıl geçirmeyi nasip eylesin." şeklinde konuştu. Etkinliğe CHP Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver, CHP Karaman İl Başkanı Ahmet Recai Evcen, CHP Merkez İlçe Başkanı Mustafa Mut, Karaman İl Genel Meclis Üyeleri Onur Irgat ve Hakkı Karaduman ile üç binden fazla misafir katıldı.