SEBAHADDİN ALTUN un İLKÖĞRETİM HAFTASI MESAJI

SEBAHADDİN ALTUN un İLKÖĞRETİM HAFTASI MESAJI
Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin Altun, İlk Öğretim Haftası Münasebetiyle Mesaj yayınladı.
Sebahaddin Altun yayınladığı mesajda şunları söyledi;
Bir ülke için yapılacak en önemli yatırım insan kaynağına özellikle de çocuklara ve gençlere yapılan yatırımdır. Zahmetli, büyük sabır ve özveri isteyen bu yatırımı, hedefi daima yükselmek olan toplumlar, asla göz ardı etmezler. Bilgi toplumunun en büyük sermayesidir insan. Ülkenin kalkınmasını sağlayacak yetişmiş insan gücünün tek yolu ise Atatürkçü düşünce sistemini beslemek ve bilimsel bilgiye sahip çıkmaktır. Çocuklarımıza kaliteli eğitim imkânları sağladığımız sürece dünya sahnesinde söz sahibi olacak ve değer göreceğiz.
 
Bu anlayışla çalışmalarına devam eden Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 2010–2011 eğitim-öğretim yılına sorunsuz şekilde başlamak, eğitim öğretim hizmetlerinin nitelik ve nicelik açısından kalitesini yükseltmek için tüm imkânlarını seferber etmiş durumdadır. Sayın Milli Eğitim Bakanımızın ilimize olan özel ilgisi, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımızın ve Milletvekillerimizin takdire şayan gayretleri ve Sayın Valimizin destekleri ve İl Özel İdaremizin yardımları ile Karaman, 2010–2011 eğitim-öğretim yılına sorunsuz başlayacak duruma gelmiştir. 
 
Kıymetli Meslektaşlarım,
Sizler, öğretmenlik gibi onurlu bir mesleğin temsilcilerisiniz. Sizler, çocuklarımızı ve gençlerimizi ilgi ve kabiliyetlerine göre yetiştirerek onların üreten, düşünen, sorgulayan bireyler olarak hayata atılmaları için büyük bir görev üstlenmiş durumdasınız.
 
Değerli Veliler,
Bugün bize emanet ettiğiniz çocuklarınızın sizler için çok değerli olduğunu, onlar için çok büyük fedakarlık yaptığınızı biliyoruz. Evlatlarınıza, asil bir milletin ferdi olarak gurur duymayı; aziz vatanı yüceltmeyi; engelleri birer birer aşmayı, büyük düşünmeyi öğretmek için çalıştığımızı biliniz.
 
Sevgili öğrenciler,
Sizler, bizim geleceğimizin güvencesisiniz. Bizim bütün gayretimiz sizlerin yetişmesi ve iyi birer yurttaş olabilmesi içindir. Eğitim hayatı sizler için ne kadar yorucu, zorlu ve uzun bir süreç olarak görünse de planlı bir çalışma ile hedeflerinize ulaşacağınızdan eminiz. Sizler hedefine ulaşmış mutlu bireyler olarak hem ülkemizin geleceğine ışık tutacak hem de milletimizin umudu olacaksınız.
 
Bu duygu ve düşüncelerle öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize en içten sevgi ve başarı dileklerimizi sunuyor, İlköğretim Haftası ve 2010–2011 eğitim-öğretim yılının ülkemiz ve Karaman için hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.