İBRAHİM SADRİ: KİTAP OKUMAK HAYATI OKUMAKTIR

İBRAHİM SADRİ: KİTAP OKUMAK HAYATI OKUMAKTIR
Karaman Belediyesi ve Valilik tarafından Aktekke Kent Meydanına kurulan Kitap Fuarı, İbrahim Sadrinin şiirleri ile renklendi.
31 Mart Çarşamba akşamı düzenlenen kitap hakkındaki söyleşi programına Karaman Belediye Başkanı Dr. Kâmil Uğurlu da katılırken, ünlü sanatçısı İbrahim Sadri güzel şiirleriyle kendisini dinlemeye gelenleri mest etti.
 
İbrahim Sadri konuşmasında: “Karaman Türk Dili’ne başkentlik yapan bir il konumundadır. Güzel dil kullanmak için kitap okumaya özen göstermeliyiz. İyi Türkçe konuşabilmek için iyi bir dil bilgisine ihtiyacımız var. Bunu için de çok okumamız gerekiyor. Böyle bir organizasyonla kitap okumayı teşvik etmek beni çok sevindirdi. Sayın Belediye Başkanımıza verdikleri önemden dolayı tüm halkımızın teşekkür etmesi gerekir. Ben Karaman halkı adına teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
 
Gecede birbirinden güzel şiirler okuyan Sadri, genç-yaşlı herkesi gönül köprüsünde bir yolculuğa götürdü. Karaman halkı, İbrahim Sadri’yi böyle bir organizasyonla Karaman’a getiren yetkililere teşekkür ederken sanatçıya da yoğun ilgi gösterdi.