Grup Merkez Hasar Karaman'a Çıkarma Yaptı

Grup Merkez Hasar Karaman'a Çıkarma Yaptı
Grup Merkez Hasar Sabah Kahvaltısın da Basınla Buluşarak Karaman Temsilcilerini Kamuoyuna Tanıttı.
Grup Merkez Hasar Sabah Kahvaltısın da Basınla Buluşarak Karaman Temsilcilerini Kamuoyuna Tanıttı.
 
Yapılan açıklamada;
Grup Merkez Hasar; sigorta kapsamında uğradığınız kayıp ve zararların tazmininde sizlere güvenilir, kaliteli ve en doğru hizmetleri sunmak amacıyla 2006 yılında kurulmuştur. G.M.H. ülkemizde bir ilke öncülük ederek sigorta kapsamındaki kayıp ve zararlarınızı telafi etmektedir. Profesyonel hasar yönetimi ve danışman kadrosuyla çağdaş sigorta güvenliğini bir adım ileriye taşıyan G.M.H. son on yıl içerisinde meydana gelen kazalarda yaşadığınız kayıp ve zararlar giderilinceye kadar sizlere destek olmaya devam ederken; Havayolu, Denizyolu, Karayolu her nerede olursa olsun vefat, daimi sakatlık veya yaralanma sonucunda oluşan tedavi giderlerinin ilgili sigorta şirketlerinden veya Güvence Hesabından alınmasına yönelik hizmetler sunmaktadır.
Kurulduğumuz tarihten itibaren yurttaşlarımızın yıllardır devam eden ve adeta çözümsüzlüğe dönüşen sorunlarının çözümüne sunduğumuz katkılar birçok insanımızın takdirini toplamıştır.
 
G.M.H. ayrıca deprem, yangın, işyeri, mesleki mesuliyet, taşımacılık, ferdi kaza, ev ve iş yeri,  tarım gibi sigorta türleri kapsamında ortaya çıkan zararların ortadan kaldırılması amacıyla her türlü hasar tasfiyesi işlemlerini yürütmektedir.
 
 Sigorta kapsamında karşılaştığınız her türlü sorunda G.M.H. sizinle birlikte ve size bir telefon kadar yakındır.
 
 Grup Merkez Hasar - Hasar Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri çözüm üretir  denildi.
 
Karaman temsilcileri olarak da  eski zabıta amiri Nizamettin ANDAÇ'ı tanıtarak basın toplantısı sona erdi.
 
Karaman şube adres : Kirişçi Mah. Yunus Emre Cd. No:36/a İrtibat Tel :0536 699 50 59