EĞİTİM BİR-SENDEN KAİMDERE NEZAKET ZİYARETİ

EĞİTİM BİR-SENDEN KAİMDERE NEZAKET ZİYARETİ
Eğitim Bir-sen Karaman Şube Başkanı Kasım Aydoğdu ve yönetim kurulundan bir gurup sendika üyeleri Karaman İmam-Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları (KAİMDER) e nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Yapılan Ziyarette Eğitim Bir-Sen Karaman Şube Başkanı Kasım Aydoğdu Kaimder Başkanı Tevfik Baran’a hayırlı olsun dileklerini iletilirken, İmam Hatip Mezunlarının bir çatı altında toplanmasının çok iyi bir çalışma olduğunu ve bunun herkes tarafından destekleneceğine inandığını belirtti.

 
Kaimder Başkanı Tevfik Baran, Eğitim Bir-Sen in yaptığı nezaket ziyaretinden dolayı çok memnun olduklarını belirtirken. Yıllardır kurulması gereken ama bir türlü kurulmayan İmam Hatip Lisesi mezunları derneğini kurarak farklı alanlarda hizmetler yaptığını belirtti.
 
Tevfik Baran konuşmasına şu şekilde devam etti,” Yeni Kurulmamıza rağmen 18 yüksek öğrenim öğrencilerine burs. 12 Ortaöğretim öğrencisini evlerde barındırıyoruz, 4 tane Mezun ve son sınıf olan öğrencimizin dershane ücretlerini karşılıyoruz. 230 üye sayısına ulaşmış bulunuyoruz. 1 Ağustos 2010’da yapacağımız mezunlar buluşmasına üye sayımızı 1000’e çıkarmayı hedefliyoruz.” Dedi.