Aziz Selçuk’un Paylaşımına kimse inanmadı

Aziz Selçuk’un Paylaşımına kimse inanmadı
Son günlerde ki paylaşımların kaynağı olduğu iddia edilen, Aziz Selçuk’un açıklamasına kimse inanmadı
Son günlerde sözde bi gazetecinin hakaret dolu paylaşımların yankısı devam ediyor. Ankara’da oturan sözde bir gazetecinin STK ve iş adamlarına ve Ayrıca Karaman’da ki bütün basın mensuplarına “ Piç, Mafya, Fetöcü” gibi hakaret dolu paylaşım yapması ve bu kişinin arkasındaki kişilerin Karamanlı olması toplumu çok rahatsız etmişti.
Bu paylaşımı yapan kişilere ekran görüntüsü gönderen ve o kişiye sözde bilgi desteği veren kişinin Aziz Selçuk olduğunu Karamaninsesi.com fotoğrafla ispatlamıştı.
Haberimizin hemen ardından ne hikmetse Aziz Selçuk hızlı bir şekilde Facebook sayfasını kapattı. Ve kendisinden haber alınamıyordu. Facebook sayfasını dün tekrar açan Aziz Selçuk sözde suçsuz olduğunu Facebook sayfasına yapılan saldırılar sonucunda sayfasına giriş yapamadığını iddia etti.
 
Milleti salak yerine koymaya çalışan Aziz Selçuk’un “Facebook sayfama yapılan saldırılar yüzünden” demesi kendini iyice küçük düşürdü. Öncelikle Facebook sayfasına saldırı düzenleniyorsa bu sorunu çözecek olan kişi Aziz Selçuk değil, Facebook’un sahibi Mark Zuckerberg’dir. Kendisini Facebook’un ortağı falan zanneden Aziz Selçuk’un bu yalan dolu açıklamasına yüzlerce arkadaşlarından sadece 4 kişinin beğendiği görüldü.
Karamaninsesi.com demek yerine Yerel bir haber sitesi diyen Aziz Selçuk, Karamaninsesi.com’un yayınladığı fotoğraf hakkında tek bir kelime bile söyleyemedi. Haberimize itibar edilmemesi gerektiğini söyleyen Aziz Selçuk, Kapak gibi fotoğraf belgesine rağmen yapılan haberin hiçbir dayanağının olmadığını belirtmesi ise herkesi şaşırttı.
 
Dün saat: 13:47’de yaptığı bu paylşıma ise haber metnini yazdığımız 17:19 saat itibariyle sadece 4 kişi beğendi. Yaklaşık 28 saatte sadece 4 kişinin beğenmesi toplumun ve özellikle Aziz Selçuk’un sözlerine arkadaşlarının ne kadar itibar ettiğini gözler önüne serdi.