ʹİKİNCİ KASETʹ CHPʹYİ SALLADI

ʹİKİNCİ KASETʹ CHPʹYİ SALLADI
İkinci Kasettekiler genel merkeze ayrıntılarıyla aktarıldı.
Baykalʹın ʹikinci bir kadınla görüntülerinin yer aldığıʹ iddia edilen kaset, partiyi ikinci kez karıştırdı.. Kasettekiler genel merkeze tüm ayrıntılarıyla aktarıldı.

Baykalʹın ʹikinci bir kadınla görüntülerinin yer aldığıʹ iddia edilen kaset, partiyi ikinci kez karıştırdı Kasedi detaylarıyla anlatan rapor Genel Merkezʹe gönderilince Baykalʹın dönüş yolu da kapandı..

CHP Genel Sekreteri Önder Savʹın "Ya kasetin devamı çıkarsa..." diyerek il başkanlarını kurultayda Deniz Baykal yerine
Kemal Kılıçdaroğluʹna destek vermeye ikna ettiği CHPʹde, "ikinci kaset şoku" yaşanıyor.

Baykalʹın, Ankara Milletvekili Nesrin Baytokʹla görüldüğü iddia edilen kasedin ardından, "ikinci skandal" CHP İl Başkanları toplantısı öncesinde start aldı. Deniz Baykal, il başkanlarının toplu çağrısıyla liderliğe geri dönmeyi beklerken, CHP Genel Merkeziʹne ilginç bir "rapor" iletildi. Raporda, Baykalʹın "ikinci bir kadın"la görüntülerinin bulunduğu iddia edilen bir kasedin ayrıntılı anlatımları yer aldı.

Raporun, Genel Merkezʹdeki parti yöneticilerinin yanı sıra CHPʹli milletvekillerine de ulaştırıldığı öğrenildi. Genel Sekreter Önder Sav da bunun üzerine, odasında görüştüğü bir grup il başkanına, "Ya kasetin devamı çıkarsa... Yeniden mi istifa edecek, yeniden mi kurultay toplanacak?" diyerek Deniz Baykal hakkında olduğu ileri sürülen ikinci kasetin raporuyla ilgili ilk sinyali verdi.

Akşam geç saatlerde ise Kılıçdaroğlu ile yemek yiyen il başkanlarına Baykalʹla ilgili ikinci kasetin çıkabileceği yönündeki bilgiler daha kesin ifadelerle iletildi. Alınan bilgilere göre, okuyan partilileri "ikna eden" raporun, "Baykalʹın yeniden adaylık fikrinden vazgeçmesinde" etkili oldu.