ZİYARET VE İNCELEMELERE DEVAM

ZİYARET VE İNCELEMELERE DEVAM
Karaman Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, Karaman genelinde yürüttüğü inceleme ve ziyaret programına ara vermeden devam ediyor.
Karaman merkezde çarşı esnafını ziyaret eden Elvan, esnaf ve işyeri sahiplerinin sorun ve talepleri hakkında bilgi alarak belediyenin çalışmaları hakkında da esnafın sorularını cevaplandırdı.
Ak Parti İl Başkanı Süleyman Atik ve parti teşkilatından yöneticilerle birlikte gerçekleştirilen ziyarette Elvan, AK Parti hükümetleri ile ülkemizin her alanda ciddi mesafeler kaydettiğini belirterek buna engel olmak ve sözkonusu başarıları gölgelemek isteyenlerin terör olayları ile ortaya çıktığına vurgu yaptı. Yaşanan deprem felaketi ile ilgili olarak bu acı olayın birlik beraberlik ve kardeşlik duygularının bu milletin mayasında olduğunun bir kere daha gözler önüne serildiğini ifade eden Elvan, bu hakikatin herkes tarafından böyle bilinmesinin gerektiğine vurgu yaparak birlik ve beraberliğimizi hiçbir gücün bozamayacağını söyledi.
Daha sonra Yunus Emre Polis Merkezinde de incelemelerde bulunan Elvan, burada görev yapan polislerle sohbet ederek bu zor görevlerinde kendilerine başarılar diledi. Polisin vatandaşlarımızın hemen hemen her sorunu ile ilgilendiğini bildiğini dile getiren Elvan, polisimizin hukuka ve yasalara uygun davranmasının vatandaşlarımızın devlete ve hukuka olan güvenini de artıracağını ifade etti.
Ortaöğretim kampüsündeki çalışmaları da yerinde inceleyen Elvan, burada temelleri kazılan Turizm Anadolu Meslek Lisesi ile Güzel Sanatlar ve Spor lisesinin durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.