ZİRAAT ODASI SEÇİMLERİ DEVAM EDİYOR

ZİRAAT ODASI SEÇİMLERİ DEVAM EDİYOR
Karaman Ziraat Odası Genel Kurulu bu gün yapılırken,başkanlık için 3 aday yarışıyor.
Ziraat Odası Hizmet Binası toplantı salonunda başlayan Genel Kurulda, ilk önce divan seçimi yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra faaliyet raporu okunarak ibra edildi. Mevcut Başkan Ercüment Yılmaz, yaptığı konuşmada çiftçilerin ve delegelerin desteğiyle Karamanʹda, 2 dönemdir ekibiyle birlikte başkanlığı sürdürdüğünü söyledi.
 
Bu 2.dönem içerisinde Karaman ve çiftçi için önemli çalışmalar yaptıklarını fakat bunların yeterli olmadığını ifade eden Yılmaz şunları kaydetti:
ʹʹBen ve çalışma arkadaşlarım, Karaman çiftçisini her yerde en iyi şekilde temsil ettiğimize inanıyorum. Ziraat odasını sadece mecburi evrakların onaylandığı bir kurum olmaktan çıkararak hizmet üreten bir yer haline getirdik. Laboratuvarımız, tohum eleme ve ilaçlama tesisimiz, hizmet binamızın yeniden düzenlemesi, 100 köyümüze ilaçlama makinesi alınması gibi önemli çalışmalara imza attık. Bundan sonraki hedefimiz çiftçimizin hizmetlerinde kullanmak üzere Çiftçi evi adı altında bir sosyal tesis kurmak. Bu tesisin yapılacağı arsayı satın aldık. Projemiz hazır. İnşallah tekrar seçilirsek burayı açmak ta bize nasip olur.ʹʹ
Mevcut başkan Ercüment Yılmaz, Recep Muğlu ve Halis Eryiğitʹin listelerinin yarışacağı Genel kurulda, 185 delege oy kullanacak. Sandıklar saat 17.00ʹde açılacak.
 
Karamanʹın Sesi