Ziraat Bankası ‘SON 3 GÜN’ Dedi! Babalar Günü Kampanyası Açıklandı

Ziraat Bankası ‘SON 3 GÜN’ Dedi! Babalar Günü Kampanyası Açıklandı
Ziraat Bankası Babalar Günü’ne özel fırsat ile ilgili resmi internet sitesi üzerinden yayınladı duyuru ile bilgilendirmede bulundu.

Babalar Günü öncesinde alışveriş yapmayı düşünen vatandaşlar bankaların güncel fırsatlarını yakından takip ederken, bankalar da belirli tarihler arasında geçerli olacak kampanyalar ile ilgili bilgilendirmede bulunuyor. Bu çerçevede, 7 Haziran tarihinde başlayan ve 17 Haziran tarihine kadar devam edecek olan Babalar Günü'ne özel kampanya çerçevesinde 300 TL bankkart lira sunulurken, fırsatın ayrıntıları merak konusu oldu. Ziraat Bankası da resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı duyuru ile bilgilendirmede bulundu.

Ziraat Bankası Babalar Günü Kampanyası

Ziraat Bankası’nın açıklamasına göre 7 Haziran ile 17 Haziran tarihleri arasında geçerli olan Babalar Günü kampanyası çerçevesinde Bankkart ile Bankkart anlaşmalı giyim, ayakkabı, aksesuar, saat ve elektronik sektörlerindeki üye işyerlerinde Bankkart POS’undan tek seferde yapılacak her 1500 TL ve üzeri alışverişe 150 TL olmak üzere toplam 300 TL bankkart lira sunulacak. Babalar Günü’ne özel kampanya çerçevesinde 300 TL bankkart lira elde edilebilirken, kampanyadan nasıl faydalanılacağı da merak ediliyor. 300 TL bankkart lira elde etmek isteyen kişilerin Bankkart Mobil’den veya bankkart.com.tr'den katılım sağlamaları gerekiyor. Söz konusu kampanya çerçevesinde en fazla 300 TL bankkart lira elde edilebilirken, kazanılan bankkart liralar bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde kullanılabilecek.

2024/03/15/hesap-makinesi-2.jpg

Ziraat Bankası Güncel Kampanyalar 2024 Haziran

Babalar Günü kampanyası çerçevesinde 17 Haziran tarihine kadar 300 TL bankkart lira sunulurken, söz konusu fırsatın yanı sıra Ziraat Bankası müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler de farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimleri ve bankkart liraları merak ediyorlar. Haziran ayında da önceki aylarda olduğu gibi belirli tarihler arasında geçerli olan fırsatlara ilişkin Ziraat Bankası bilgilendirmede bulunuyor. Bu durumda, güncel kampanyalara erişmek ve detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler bankanın resmi internet sitesinde bulunan kampanyalar sayfasını ziyaret edebilirler.