Ziraat Bankası’ndan Son 15 Gün Detayı! Hesaplara 7 Bin 500 TL Yatacak!

Ziraat Bankası’ndan Son 15 Gün Detayı! Hesaplara 7 Bin 500 TL Yatacak!
Ziraat Bankası, mayıs ayına özel düzenlediği kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Buna göre, kampanyaya başvuranlara 7 bin 500 TL yatacak. Peki, kampanya şartları neler? İşte detaylar…

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası, teknolojiden akaryakıta, giyimden beyaz eşya sektörüne kadar hemen her alanda peş peşe kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Ziraat Bankası, mayıs ayı kapsamında düzenlediği yeni kampanyasına katılım sağlayan müşterilerine 7 bin 500 TL Bankkart Lira hediye edeceğini açıkladı.

Ziraat Bankası, müşterilerine bol hediye puan dağıtacağı yeni kampanyasını duyurdu. Buna göre, Ziraat Bankası Bankkart'ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile Touristica'da bir kerede gerçekleştirilecek 25 bin lira - 49 bin lira arasındaki peşin veya taksitli alışverişe 2.500 lira Bankkart Lira, 50 bin lira - 99 bin lira arasındaki peşin veya taksitli alışverişe 5 bin liraBankkart Lira, 100 bin lira ve üzeri peşin veya taksitli alışverişe ise 7 bin 500 lira Bankkart Lira verilecek. Aynı zamanda, müşterilere peşin fiyatına 9 taksit imkânı da verilecek.

img-0348.jpeg

ZİRAAT BANKASI 7 BİN 500 TL BANKKART LİRA KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyaya Bankkart Mobil'den, bankkart.com.tr'den veya SMS ile katılım sağlanabilecek.

SMS ile kampanyaya katılmak için Ziraat Bankası’nda kayıtlı cep telefonundan TOURISTICA yazıp 4757'ye SMS göndermek yeterli olacak.

Kampanyadan yararlanabilmek için asıl kart sahibi tarafından kampanyaya katılım sağlanması gerekecek.

Kampanyaya katılım sağlamayan müşteriler kampanyadan yararlanamayacak.

Kampanyadan Bankkart Lira kazanılabilmesi için alışverişlerin Bankkart POS cihazlarından yapılması yeterli olacak.

Kazanılan Bankkart Liralar 7 Haziran 2024 tarihinde yüklenecek, 12 Temmuz 2024 tarihine kadar kullanılabilecek.Kullanılmayan Bankkart Liralar 13 Temmuz 2024 tarihinde geri alınacak.

Kampanya müşteri gerçekleşecek ve bir müşteri kampanyadan yalnızca bir kez ve en fazla 7 bin 500 lira Bankkart Lira kazanabilecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ