Ziraat Bankası’ndan Nisan Ayı Paketi! Ziraat Müşterilerinin Hesabına 1.000 TL Yatacak!

Ziraat Bankası’ndan Nisan Ayı Paketi! Ziraat Müşterilerinin Hesabına 1.000 TL Yatacak!
Ziraat Bankası, nisan ayına girilmesiyle beraber yeni kampanyalar düzenlemeye devam ederken, hâlihazırda devam eden kampanyaları konusunda yeni bir duyuru yaptı. Buna göre, bir kampanya kapsamında müşteriler bin TL kazanabilecek. İşte detaylar…

Türkiye’de en çok kampanya düzenleyerek müşterilerinin yüzünü güldüren bankalar arasında yer alan Ziraat Bankası, yeni kampanyalar hazırlamaya devam ediyor. Son olarak 1 Nisan itibarıyla birçok kampanyayla müşterilerinin karşısına çıkacağını duyuran banka, aynı zamanda mart ve nisan aylarını kapsayan kampanyaların da halen devam ettiğini duyurdu.

Bu kapsamda, Bankkart'ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile ENUYGUN mobil uygulaması üzerinden yapılacak 5 bin lira ve üzeri otel rezervasyonlarında geçerli 500 lira indirim ve 10 bin lira ve üzeri otel rezervasyonlarında geçerli bin lira indirim kazanılacağı açıklandı.

Ayrıca, kampanyanın 30 Nisan tarihine kadar devam edeceği ve kampanyaya katılım sağlamak isteyen müşterilerin bolca vaktinin bulunduğu vurgulandı. Ziraat Bankası, kampanyaya ilişkin tüm detayları resmi internet sitesinden paylaştı.

thumbs-b-c-abb60978197579af13d18580cbc10751.jpg

KAMPANYA DETAYLARI

5 bin lira ve üzeri otel rezervasyonlarda geçerli 500 lira indirimden faydalanmak için ödeme ekranında bulunan "Kupon Kodu" alanına OTEL500 kodu girilmesi gerecek.

10 bin lira ve üzeri otel rezervasyonlarda geçerli bin lira indirimden faydalanmak için ödeme ekranında bulunan "Kupon Kodu" alanına OTEL1000 kodu girilmesi yeterli olacak.

Bir müşteri en fazla bir kez kampanyadan yararlanabilecek. Kod kullanılmadan yapılan işlemlerde indirimden faydalanılamayacak.

Kampanyaya Bankkart, Bankkart Genç, Bankkart Başak, Bankkart Business kartları ile yapılan işlemler dahil olacak.

İndirim kodları, ENUYGUN mobil uygulaması üzerinden 1 Mart-30 Nisan 2024 tarihlerinde kullanılması gerekecek. Ayrıca, bu tarihlerden sonra indirim kodları geçerliliğini kaybedecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ