Ziraat Bankası’ndan Geri Ödemesiz 7 Bin 500 TL Bayram Desteği! 9 Gün İçinde Başvuran Alacak!

Ziraat Bankası’ndan Geri Ödemesiz 7 Bin 500 TL Bayram Desteği! 9 Gün İçinde Başvuran Alacak!
Ziraat Bankası, yeni duyurduğu bir kampanyası kapsamında başvuru yapanlara 7 bin 500 TL hediye edeceğini açıkladı. Peki, başvuru şartları neler? İşte detaylar…

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası, gıdadan teknolojiye, akaryakıttan beyaz eşyaya kadar hemen her sektörde kampanyalar düzenleyerek müşterilerine artı taksit, hediye TL ve indirim gibi imkânlar sağlamaya devam ediyor.

Ziraat Bankası, son olarak, Kurban Bayramı’nın da yaklaşmasıyla beraber bayramda tatil yapacak müşterilerine özel yeni bir kampanya başlattı. Bu kapsamda, Coral Travel’dan alışveriş yapacak müşterilerine 7 bin 500 TL Bankkart Lira hediye edeceğini duyuran banka, kampanyaya son katılım tarihinin de 30 Haziran olduğunu aktardı.

Buna göre, Bankkart'ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile Coral Travel'da tek seferde yapılacak 25 bin TL-49 bin TL arasındaki peşin veya taksitli alışverişe 2.500 TL Bankkart Lira, 50 bin TL-99 bin TL arasındaki peşin veya taksitli alışverişe 5 bin TL Bankkart Lira, 100 bin TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişe ise 7 bin 500 TL Bankkart Lira hediye edilecek.

ziraat-bankasi-personel-alacak.jpg

ZİRAAT BANKASI 7 BİN 500 TL BANKKART LİRA KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyaya Bankkart Mobil'den, bankkart.com.tr'den veya CORAL yazıp 4757'ye SMS göndererek katılım sağlanabilecek. Kampanyadan yararlanabilmek için asıl kart sahibi tarafından kampanyaya katılım sağlanması gerekecek.

Kampanyaya katılım sağlamayan müşteriler kampanyadan yararlanamayacak. Kampanyadan Bankkart Lira kazanılabilmesi için alışverişin Bankkart POS cihazından yapılması yeterli olacak.

Kazanılan Bankkart Liralar 28 Haziran 2024 tarihinde yüklenecek, 27 Temmuz 2024 tarihine kadar kullanılabilecek. Kullanılmayan Bankkart Liralar 28 Temmuz 2024 tarihinde geri alınacak.

Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri kampanyadan yalnızca bir kez ve en fazla 7.500 TL Bankkart Lira kazanabilecek. Kazanılan Bankkart Liralar Bankkart anlaşmalı üye işyerlerimizde de kullanılabilecek.

Kazanılan Bankkart Liralar Bankkart Prestij ve Bankkart Prestij Plus kredi kartları için sunulan Katlanan Bankkart Lira özelliği kapsamında kullanılamayacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ