Ziraat Bankası’ndan Bayram Ödemesi! Hesaplara 7 Bin 500 TL Yatacak!

Ziraat Bankası’ndan Bayram Ödemesi! Hesaplara 7 Bin 500 TL Yatacak!
Ziraat Bankası, nisan ayı kapsamında yeni kampanyalarını duyurmaya başladı. Bu kapsamda, yeni düzenlediği kampanyaya katılanlara 7 bin 500 TL hediye edeceğini duyuran banka, tüm detayları açıkladı. İşte konuya ilişkin ayrıntılar…

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası, Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala yeni kampanyasını açıkladı. Bayramda tatile gitmek isteyenlere özel düzenlediği kampanya doğrultusunda 7 bin 500 TL hediye edeceğini açıklayan Ziraat Bankası, kampanyanın 30 Nisan’a kadar devam edeceğini açıkladı.

Söz konusu kampanyaya göre, Bankkart'ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile Touristica'da tek seferde yapılacak 25 bin lira - 49 bin 999 lira arasındaki peşin veya taksitli alışverişe 2 bin 500 lira Bankkart Lira, 50 bin lira - 99 bin 999 lira arasındaki peşin veya taksitli alışverişe 5 bin lira Bankkart Lira, 100 bin lira ve üzeri peşin veya taksitli alışverişe ise 7 bin 500 lira Bankkart Lira verilecek. Ayrıca, peşin fiyatına 9 taksit imkânından da yararlanılabilecek.

Ziraat Bankası, söz konusu kampanyaya yönelik tüm detayları resmi internet sitesinden paylaştı.

ziraat-bankasi-ndan-resmi-aciklama-yapildi-mi-14271974-7807-amp.jpg

KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyaya Bankkart Mobil'den, bankkart.com.tr'den veya SMS ile katılım sağlanabilecek.

SMS ile kampanyaya katılmak için Ziraat Bankası’nda kayıtlı cep telefondan TOURISTICA yazıp 4757'ye SMS göndermek yeterli olacak.

Kampanyadan yararlanabilmek için asıl kart sahibi tarafından kampanyaya katılım sağlanması gerekecek. Kampanyaya katılım sağlamayan müşteriler kampanyadan yararlanamayacak.

Kampanyadan Bankkart Lira kazanılabilmesi için alışverişlerin Bankkart POS cihazlarından yapılması gerekecek.

Kazanılan Bankkart Liralar 7 Mayıs 2024 tarihinde yüklenecek ve 9 Haziran 2024 tarihine kadar kullanılabilecek. Kullanılmayan Bankkart Liralar 10 Haziran 2024 tarihinde geri alınacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ