Ziraat Bankası’ndan 7 Bin 500 TL Para İadesi! Pazartesi Hesaplara Yatacak!

Ziraat Bankası’ndan 7 Bin 500 TL Para İadesi! Pazartesi Hesaplara Yatacak!
Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası, mayıs ayı kapsamında kampanyalarına devam ederken, duyurulan yeni kampanya kapsamında müşterilere 7 bin 500 TL hediye edeceğini açıkladı. İşte detaylar…

Her ay olduğu gibi mayıs ayında da yeni kampanyalar düzenlemeye devam eden Ziraat Bankası, bu kampanyalar vasıtasıyla müşterilerine indirim, artı taksit ve hediye puan gibi avantajlar sağlıyor. Ziraat Bankası, kampanya kapsamındaki avantajlardan yararlanmak isteyen müşterilerin kampanyaya katılım sağlaması gerektiğini duyurdu.

Mayıs ayı boyunca geçerli olacak yeni bir kampanya daha düzenleyen banka, kampanya katılan müşterilerine 7 bin 500 TL hediye edeceğini ve kampanyaya son katılım tarihinin 31 Mayıs olduğunu açıkladı.

Buna göre, Ziraat Bankası Bankkart'ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile Coral Travel'da tek seferde yapacağınız 25 bin lira-49 bin 999 lira arasındaki peşin veya taksitli alışverişe 2 bin 500 lira Bankkart Lira, 50 bin lira-99 bin 999 lira arasındaki peşin veya taksitli alışverişe 5 bin lira Bankkart Lira, 100 bin lira ve üzeri peşin veya taksitli alışverişe 7 bin 500 lira Bankkart Lira hediye edilecek.

ziraat-bankasi-ndan-resmi-aciklama-yapildi-mi-14271974-7807-amp.jpg

ZİRAAT BANKASI HESAPLARA 7 BİN 500 TL YATIRACAK

Kampanyaya Bankkart Mobil'den, bankkart.com.tr internet sitesinden ya da CORAL yazıp 4757'ye kısa mesaj (SMS) göndererek katılmak gerekecek.

Kampanyadan yararlanabilmek için asıl kart sahibi tarafından kampanyaya katılım sağlanması gerekecek.

Kampanyaya katılım sağlamayan müşteriler kampanyadan yararlanamayacak.

Kampanyadan Bankkart Lira kazanılabilmesi için alışverişin Bankkart POS cihazından yapılması yeterli olacak.

Kazanılan Bankkart Liralar 7 Haziran 2024 tarihinde yüklenecek, 11 Temmuz 2024 tarihine kadar kullanılabilecek. Kullanılmayan Bankkart Liralar 12 Temmuz 2024 tarihinde geri alınacak.

Kampanya müşteri bazında gerçekleşecek ve bir müşteri kampanyadan yalnızca bir kez ve en fazla 7 bin 500 lira Bankkart Lira kazanabilecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ